radoslavv
27-04-2005, 19:00
Mam wielka prośbę do wszystkich forumowiczów nie związana za bardzo z fotorafią. Moja żona pisze pracę magisterską i w związku z tym musi zebrać ankietę od osób w wieku powyżej 20 lat pozostających w stałych związkach......
Proszę niech chociaż kilka osób wypełni jej tą ankietę bo wiecznie gledzi, że siedzę ciągle na forum i nic z tego nie wynika. Poniewaz już ją namówiłem na zakup lustra to niech chociaż cieszy się i wie, że na forumowiczów mogę zawsze liczyć.
Ankieta oczywista jest w pełni anonimowa, nieweryfikuje wprowadzonych danych, a zakres wieku przybliżony a czas potrzebny na jej wypełnienie to ledwo 3 minuty.
Jeśli chcesz wypełnić krótką ankietę to wyślij maila na adres: praca.mag1@wp.pl
pozdrawiam, i prosze o wyrozumiałość ;-)
Proszę niech chociaż kilka osób wypełni jej tą ankietę bo wiecznie gledzi, że siedzę ciągle na forum i nic z tego nie wynika. Poniewaz już ją namówiłem na zakup lustra to niech chociaż cieszy się i wie, że na forumowiczów mogę zawsze liczyć.
Ankieta oczywista jest w pełni anonimowa, nieweryfikuje wprowadzonych danych, a zakres wieku przybliżony a czas potrzebny na jej wypełnienie to ledwo 3 minuty.
Jeśli chcesz wypełnić krótką ankietę to wyślij maila na adres: praca.mag1@wp.pl
pozdrawiam, i prosze o wyrozumiałość ;-)