PDA

Zobacz pełną wersję : Forumowicze o POMOC proszę ...

radoslavv
27-04-2005, 19:00
Mam wielka prośbę do wszystkich forumowiczów nie związana za bardzo z fotorafią. Moja żona pisze pracę magisterską i w związku z tym musi zebrać ankietę od osób w wieku powyżej 20 lat pozostających w stałych związkach......

Proszę niech chociaż kilka osób wypełni jej tą ankietę bo wiecznie gledzi, że siedzę ciągle na forum i nic z tego nie wynika. Poniewaz już ją namówiłem na zakup lustra to niech chociaż cieszy się i wie, że na forumowiczów mogę zawsze liczyć.

Ankieta oczywista jest w pełni anonimowa, nieweryfikuje wprowadzonych danych, a zakres wieku przybliżony a czas potrzebny na jej wypełnienie to ledwo 3 minuty.

Jeśli chcesz wypełnić krótką ankietę to wyślij maila na adres: praca.mag1@wp.pl

pozdrawiam, i prosze o wyrozumiałość ;-)

p13ka
27-04-2005, 19:42
Wszystko rozumiem, ale twój temat powinien, jeżeli już w ogóle, wylądować chyba w hydeparku a nie w podkategorii "Canon dSLR".
Poza tym Regulamin (http://www.canon-board.info/showthread.php?t=1) pkt 6 :roll:
Nie wiem co na to moderatorzy...

McKane
27-04-2005, 20:09
I jest problem z ta anonimowoscia troche :) Nie kazdy potrafi wyslac fake maila a niektore pytania sa dosyc bym powiedzial intymne.

radoslavv
27-04-2005, 20:35
Zaraz wątek przeniosę o ile się da.

Maile po wprowadzeniu danych na papier żona kasuje, zaręczam 1000% dyskrecję.

Chyba jednak nie mogę przenieść sam ;-( ięc proszę o to moderatora.

Vitez
28-04-2005, 08:16
Zupelnie nie zwiazane z tematyka forum, slynny usuniety watek eosrea byl 10 razy bardziej zwiazany z tematyka forum a i tak hazan go usunal i afere zrobil :evil: .
Ja zamykam (jak ktos sie zlapie na haczyk to wysle maila)... ciekawe co na to hazan.