Zobacz pełną wersję : Lol !!!
no comments http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48905391
szklo fajne - ale opis :)
Ladny ten Nikon ;-) Lyknalbym go chetnie, gdyby mi cos w kieszeni brzeczalo ;-) Moze na farcie udaloby sie go wkrecic w bagnet EOS, kto wie :lol: :D
KuchateK
25-04-2005, 20:14
Oj wylazi wiedza... wylazi... A linijke wyzej jak byk... jeszcze na czerwono :mrgreen: Monitor chyba ma jakos zle ustawiony albo cos...
Ten sprzedawca ma w każdym opisie produktu błąd, tam gdzie Canon potem nagle z nikąd nikon... :/
Pewnie ma szablon aukcji i nie zmienił wszystkiego.
No faktycznie macie się z czego nabijać... Zajrzeliście co koleś jeszcze sprzedaje??? Poprostu nie zwrócił uwagi. Wystawiał jeszcze wiele innych aukcji i pewnie tą robił na jakimś poprzednim wzorze... Ale temat sobie znaleźliście.... Pewnie chcielibyście taki sprzęt co???
Gregg - akurat jest z czego :) a Ty widocznie nie jestes w temacie :)
No to może mnie oświecisz???
przeczytaj opis aukcji i bedziesz oswiecony :)
Dziwne bo czytam i nic śmiesznego nie widzę...
Aaaaa amoże to że się pomylił i napisał że Nikon zamiast Canon??? To jest takie śmieszne??? Mój poprzedni post właśnie tego się tyczył...Gość ma wystawione pełno obiektywów (w tym Nikonów) i napewno aukcje wystawia na jednym wzorze a to że zapomniał zmienić to sie może każdemu zdarzyć...
No i jeszcze jedno... Już się nie ma z czego śmiać bo zmienił opis. ;)
a moze to Ty jestes tym gosciem :) ehhehe
Nie nie jestem...:) ale chciałbym mieć te sprzęciki które koleś wystawia...
to w czym problem - kupujesz i masz :)
To żeśmy się już pośmiali... poprawione... jak widać poczytne to forum jest i jak zmienia :)
Nie, poprostu zamiast się śmiac z kolesia napisałem mu maila jakiego byka strzelił...
Czeba bycz uczynnym... A gość mi flaszke wisi...;)