PDA

Zobacz pełną wersję : Photoshop Elements 3.0



wladbur
25-04-2005, 12:01
Mam problem związany z instalacją PSE 3.0. Na początku instalacji pojawia się lista języków do wyboru między innymi polish, klikam na tą opcję a po zainstalowaniu i uruchomieniu program nie ma interfejsu w języku polskim. Co jest grane? Gdzie w programie jest opcja zmiany języka , bo ja nie potrafię jej znalezć. Czy wybór języka jest tylko możliwy na początku instalacji.

Pozdro wladbur

Janusz Body
25-04-2005, 12:16
Mam problem związany z instalacją PSE 3.0. Na początku instalacji pojawia się lista języków do wyboru między innymi polish, klikam na tą opcję a po zainstalowaniu i uruchomieniu program nie ma interfejsu w języku polskim. Co jest grane? Gdzie w programie jest opcja zmiany języka , bo ja nie potrafię jej znalezć. Czy wybór języka jest tylko możliwy na początku instalacji.

Pozdro wladbur

A jaki masz jezyk systemu operacyjnego. Nie wiem jak akurat w PSE 3.0 ale wiele programow nie pozwala na wybor innego jezyka niz jezyk systemu. Co gorsza w starszych windowsach np 95/98 to mozna bylo ustawic TYLKO przy instalacji systemu :-(

Pozdrowionka
Janusz

gietrzy
25-04-2005, 12:27
Mam problem związany z instalacją PSE 3.0. Na początku instalacji pojawia się lista języków do wyboru między innymi polish, klikam na tą opcję a po zainstalowaniu i uruchomieniu program nie ma interfejsu w języku polskim. Co jest grane? Gdzie w programie jest opcja zmiany języka , bo ja nie potrafię jej znalezć. Czy wybór języka jest tylko możliwy na początku instalacji.

Pozdro wladbur
PSE nie było i nie zapowiada się by było z PL intefejsem. Tam gdzie widziałeś do wyboru "polish" to prawdopodobnie tylko tłumaczenie EULA - licencji.
Programy Adobe w wersji CE posiadały opcję przełączania się pomiędzy językami przy pomocy klawisza Ctrl wciskanego podczas startu programu.
Posiadały, bo od wersji Photoshop CS 2 aka 9 nie będą posiadały angielskiego interfejsu oraz co gorsza będą miały wbudowaną aktywację.

yasin
25-04-2005, 15:52
to bylo pytanie o jezyk ale procesu instalacji, a nie samego programu :]

wladbur
25-04-2005, 18:30
Dzieki za odpowiedzi, już wszystko jasne. Pozdrawiam

Nemeo
26-04-2005, 06:36
Na początku trzeba by sobie zadać pytanie czy Photoshop Elements 3.0 w ogóle istnieje w polskiej wersji językowej, bo wydaje mi się że nie.