Zobacz pełną wersję : [1maja]Wyścigi samochodowe
Gdyby ktoś był zainteresowany robieniem zdjęć na wyścigach samochodów, to zapraszam 1 maja, na warszawskie Bemowo. Odbędzie się tam I runda mistrzostw Polski w wyścigach na 1/4 mili. Na pewno będzie okazja żeby pofocić niezłe bryki i fajne laski :)
Więcej info pod adresem organizatora --->http://www.sss.org.pl/
taa i tyle ludzi ze przebic sie z obiektywem nie bedzie jak :) no ale ja bede, jak bedzie ladna pogoda
Ehem, a bezpiecznie się na taką imprezę pchać ze sprzętem? Ja kiedyś przypadkiem zbłądziłem w Toruniu na zlot tuningowców i hmm... powiedzmy, że w tym towarzystwie czułem się srednio bezpiecznie :-/
@muflon - Widać trafiłeś na zły zlot :]
A ja się stawiam ze sprzętem! :)
Poza tym trzeba być w odpowiednim miejscu, mi chyba uda sie dostać pod namioty 8)
juz ich nie lubie :(
From: SSS Akredytacje <admin@sss.org.pl>
Z powodów bezpieczeństwa byliœmy zmuszeni do ograniczenia liczby dziennikarzy na pasie statowym, dlatego Pana/Pani wniosek o akredytację nie został uwzględniony, przepraszamy.
Z poważaniem
SSS
Mi kumpel może załatwi akredytację :)
Bo z trybun, to rzeczywiście bez sensu focić...
Ja mam kumpla co bedzie bral udzial... moze ktos z was chce sie do niego podlaczyc jako "ekipa" ? ;)
Ja sam wtedy akurat bede focil gotyckie zabytki niemieckiej Kolonii 8)
Ja mam kumpla co bedzie bral udzial... moze ktos z was chce sie do niego podlaczyc jako "ekipa" ? ;)
ja chętnie, zapytaj kumpla