Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Canon EOS 40D

RafZielak
04-01-2008, 10:10
Witam.
Decyzja zapadła, pieniądze czekają i czas przejść do realizacji.
Chcę kupić w miarę szybko body Canona EOSa 40D. Pytania teraz są takie jak w tytule działu: gdzie (zależy mi na pełnej gwarancji realizowanej np. na Żytniej w Warszawie) i za ile (oczywiście nie ma co ukrywać, że jak dla każdego Polaka ważna jest cena).
Sprawa druga ... o ile się orientuję cashback się skończył z dniem 31.12.2007. Czy w związku z tym planowana jest jakaś nowa promocja cenowa tudziez gratisowa ze strony Canona?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Marcin Kułak
04-01-2008, 10:55
Ja zakupiłem przed Świętami tutaj: www.fotocam.pl. Byłem osobiście w siedzibie (Warszawa - Bemowo).
Cena w porównaniu z Allegro może i nie rzuca na kolana, ale znam sklep, robię tam często odbitki, skanuję filmy. Obsługa sklepu fachowa i na wysokim poziomie, bardzo uprzejmi ludzie.
Co do gwarancji - mi pan wytłumaczył to tak: "rękojmia sprzedawcy to 2 lata, z czego rok realizuje się bezpośrednio w Canonie Polska, a drugi rok, to przynosi się sprzęt jemu i on tam jeździ."
Gość ma sprzęt praktycznie od ręki, wystarczy kontakt mejlowy lub telefoniczny dzień wcześniej.

Pozdrawiam

Vitez
04-01-2008, 14:27
Pytania teraz są takie jak w tytule działu: gdzie (zależy mi na pełnej gwarancji realizowanej np. na Żytniej w Warszawie) i za ile (oczywiście nie ma co ukrywać, że jak dla każdego Polaka ważna jest cena).

http://canon-board.info/forumdisplay.php?f=17

Znajdziesz bez problemu i dobre ceny i polecanych sprzedawców.

Czy w związku z tym planowana jest jakaś nowa promocja cenowa tudziez gratisowa ze strony Canona?

Wróżka akurat na chorobowym, więc tylko zanucę "za rok może dwa, schodami na strych..." ;) .