Zobacz pełną wersję : Ile płacicie za wydruki formatu ok A2?
ErnestPierwszy
28-12-2007, 11:56
Mam "dostęp" do urządzenia Epson 4800. Niestety nie tak sobie za darmochę i chciałbym wiedzieć ile kosztuje na rynku wydruk z takiej drukarki/plotera/proofa atramentowego?
Jakość super, widziałem (kiedyś sam drukowałem na ECAD-ach).
Zadruk do 61 cm więc w sumie 60x40 można machnąć:)
Olszewski
28-12-2007, 12:02
29,90zł za 60x40 (niezależnie od papieru)
49,90zł (chyba) za 50x70 (niezależnie od papieru) - aczkolwiek jest promocja i płace 29,90zł.
A możesz podac gdzie takie ceny za wydruki masz? Może jakas strona www?
Czy mozna wszystko załatwić droga internetową (wysyłka zdjęcia i odesłanie wydruku paczką?)
Olszewski
28-12-2007, 13:01
A możesz podac gdzie takie ceny za wydruki masz? Może jakas strona www?
www.Labfoto.pl - rejestrujesz się, przesyłasz na serwer ftp zdjęcia do wydruku, robisz przelew według schematu, a wydruk otrzymujesz w solidnej tubie.
Na początku już chciałem kląć ich bo jedno zdjęcie było załamane, sfotografowałem je, złożyłem reklamacje (zagięcie było widoczne, ale fotka szła na własny użytek i może pod szkłem antyramy by się wyprostowało), i pani w ciągu 1 godziny oddzwoniła, że reklamacja jest uznana i mogę jeśli chce to nawet wgrać na serwer inne zdjęcie do wywołania jeśli tamto mimo zagięcia jestem w stanie gdzieś wykorzystać i oczywiście wszystko, wysyłka również na koszt firmy.
Naprawdę bardzo miła obsługa mi się tam trafiła :)
Czy mozna wszystko załatwić droga internetową (wysyłka zdjęcia i odesłanie wydruku paczką?)
Wszystko opisałem powyżej i masz to również opisane na stronie, chyba w dziale FAQ, albo POMOC.
u mojego znajomego sa niedrogie wydruki. W wiekszasi drukujemy DWG i plt, ale z foto nie ma problemu. info : www.4tel.net (http://www.4tel.net/plotowanie/plotowanie-kolor)
towersivy
02-01-2008, 13:50
ErnestPierwszy - jeśli sporo robisz w takim formacie i dodatkowo masz zlecenia komercyjne to na prawdę warto kupić sobie własne urządzenie ja tak zrobiłem i jak na razie jestem na + choć zwrot całej inwestycji obliczyłem na minimum 8 miesięcy co i tak w ogólnym bilansie da bardzo duże zyski.
A kupiłem właśnie epsona :)
PZdr.