Zobacz pełną wersję : Czy ten sprzęt podejdzie pod 5D??
Póki co posiadam 400D, ale powoli myślę o zmianie na 5D... Tzn nie śpieszy mi się nie wiadomo jak z tą zamianą, ale raczej w następnym roku będę chciał mieć 5D. Przez ten czas co będę używał 400D chcę sobie zakupić parę zabawek i żeby później przy zmianie puszki podchodziło to też pod 5D ... Więc mam plany :
1.8 / 85
2.8 / 80-200L
1.8 / 50
580ex mkII
Grip pod 400D ?? ...
Bateria z 400D - NB-2LH ??
Karta 8GB
I to tyle.......
Za wyjątkiem gripa cała reszta współpracuej z 5D :)
a z 400 D mam na myśli konkretnie
Karta 8GB i 580ex mkII
Mój bład przeoczyłem baterie...:oops:
Lampa no problem, jesli karta to CF to tez no problem ;)
Wez elenium zanim obejrzysz pierwsze zdjęcia.Kocham 5d.Napisz czy się pomyliłem.Pozdrawiam.
Wez elenium zanim obejrzysz pierwsze zdjęcia.Kocham 5d.Napisz czy się pomyliłem.Pozdrawiam.
Nie wiem ... Nie zrozumiałem :) ... Serio ?? Możesz jaśniej :) Chyba jestem zmęczony....
Nie wiem ... Nie zrozumiałem :) ... Serio ?? Możesz jaśniej :) Chyba jestem zmęczony....
Chyba ja też. Jasniej nie moge.wybacz nadmierne emocje.A moze ja sie nie znam..Zostan na razie przy 400d. Pozdrawiam.
Dlaczego miałby zostać przy 400D?? ...Tzn póki co zostaję, ale myślę, że za jakieś 9 - 12 miesięcy... 5D się po prostu pokochałem, kiedy zobaczyłem jaką ma rozpiętość tonalną i pełna klatka do tego i jego gabaryty też są cool w porównaniu do 400D...