Zobacz pełną wersję : www.bluesklep.pl/
Witam,
Czy kupował ktoś w tym sklepie, mam zamiar kupić canona S5.
Jeśli ktokolwiek miał doczynienia z tym sprzedawcą proszę o odpowiedź.
ja kupowalem 350d kit u nich i jakas karte.
ogolnie wszystko sprawnie poszlo. jedynie (mimo, ze sie dopytywalem przed zakupem czy maja na stanie) karte doslali mi w pozniejszym terminie.
aparat ekstra. niedawno wymienilem na 40d, ale to ze wzgledu na funkcjonalnosc. tak to bez zarzutu.
a. karta oczywiscie tez dziala. ostatnio nawet w uzytku byla :)
Dzięki, zamawiałem w piątek, nie mieli na stanie ale informowali mnie o tym, mieli dostać w poniedziałek a aparat ma się u mnie znaleźć w środę, dzisiaj wysłałem mail-a to napisali, że dzisiaj go wyślą więc mam nadzieję że jutro go będę miał tym bardziej że do firmy mam jakieś 120 km, więc czekam ;)
kupowałem mojgo 400 d i byłem (jestem) bardzo zadwolony, miła obsługa i był jeszcze jeden myk. mieli niska cene o około 200 zł od innych (jak sie okazało potem przez pomyłke) wiec kupiłem poprzez klik i ... sprzedali mi go taniej niz normalnie (bezbłednie). Polecam.
oni czesto sprawdzaja skapca i inne takie i obnizaja ceny, zeby miec najnizsza. tak zauwazylem.