Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Sport [Ian Hylands]

kruszko
10-11-2007, 13:41
http://www.photo-x.com/enter.htm

Noldor
10-11-2007, 14:20
Wszystko ładnie gdyby nie ten fullscreen - pomijając że to denerwujące jak nagle okno zmiana rozmiar to na dużym ekranie jest to na prawdę irytuje i zniechęca do powtórnych odwiedzin :/
To taka uwaga dla osób które robią galerie i chciałyby takie coś wykorzystać. Na prawdę nie warto tracić oglądalności przez taki mały aczkolwiek zasadniczy błąd. Pisze bo wielu z Was ma na prawdę czym sie pochwalić i szkoda by było gdybyście w taki sposób stracili oglądalność.

iktorn92
10-11-2007, 15:11
Jak dla mnie nawet fajna stronka i foty super...... Polecam odwiedzić tę stronkę.

Army
10-11-2007, 21:25
A ja powiem tak; "Cudze chwalicie, a swego nie znacie" koles robi zdjecia umiarkowanie ********e. Polecam od siebie forumowego maxa www.maxbmx.ownlog.com - ********e technicznie i www.arkadiuszjankowski.com - dla mnie 100% klimatu. Obydwaj Polaczkowie

iczek
10-11-2007, 22:28
O tym tytulowym linku to si enie da wypowiedziec bo ten flash zabija wszystko. Jestem zwolennikiem calkowitego zakazania flasha w sieci :)

A co do Arka Jankowskiego, to proponuje aby czlowiek ten skupil sie juz teraz na tym co ma w tle swoich zdjec, bo takiego balaganu kompozycyjnego to ja dawno nie widzialem. To sa wszystko prawie zdjecia stylizowane i jesli ktos nie umie tak umiejscowisc modela aby nie miec w tle lamp i innych samochodow to nie wystarczy samo zatrzymanie ruchu. Zdjecia w sumie dosc srednie jak na koloryt tego sportu.

Army
11-11-2007, 20:37
W takiej dziedzinie fotografii to fotograf sie dostosowuje do swiatla, triku, modela i pory dnia, a nie na odwrot. Chcesz iczek to sie mozemy ustawic na fotki to ci po pozuje na desce i zobaczymy co wykrzesasz :D

iczek
14-11-2007, 15:41
Akurat! Robilem sport przez pare lat i wiem co mowie :)
Nawet tydzien temu ustawialem sobie rolkowców pod Teatrem Muzycznym :)
Powtarzam! To sa zdjecia stylizowane, ustawiane, wszystko mozna zaaranzaowac i powtarzac do bólu... nie rozumiem jaki to niby problem jest aby wybrac miejsce, w ktorym nie jezdza samochody w tle?

kieplinek
19-03-2008, 16:33
bo niby nie można mieć stylizacji z samochodami w tle? tak jak i twarz zawsze musi być widoczna no tak :)

merger
19-03-2008, 18:44
ja ogolnie sie zgadzam z iczkiem. sa fajne kadry, ale tez sa kadry ze zbednym sprzetem, czesc kadrow nie jest wyprostowana (nawet te normalne bez fish'a). ogolnie spoko, ale bez rewelacji. nie bylo efektu 'wow'.

1507
20-03-2008, 16:55
Akurat! Robilem sport przez pare lat i wiem co mowie :)
Nawet tydzien temu ustawialem sobie rolkowców pod Teatrem Muzycznym :)
Powtarzam! To sa zdjecia stylizowane, ustawiane, wszystko mozna zaaranzaowac i powtarzac do bólu... nie rozumiem jaki to niby problem jest aby wybrac miejsce, w ktorym nie jezdza samochody w tle?

ja chętnie obejrzę ten sport który parę lat robiłeś :lol:

andres
24-03-2008, 22:31
A ja powiem tak; "Cudze chwalicie, a swego nie znacie" koles robi zdjecia umiarkowanie ********e. Polecam od siebie forumowego maxa www.maxbmx.ownlog.com - ********e technicznie i www.arkadiuszjankowski.com - dla mnie 100% klimatu. Obydwaj Polaczkowie

nie wiem czy było czy też nie ale kolejny "polak" który IMHO nie ma się czego wstydzić... dla mnie te zdjęcia są świetne...

http://www.fotoart.pl/main.php

merger
25-03-2008, 00:15
nie wiem czy było czy też nie ale kolejny "polak" który IMHO nie ma się czego wstydzić... dla mnie te zdjęcia są świetne...

http://www.fotoart.pl/main.php

no nazdraczew jest pro :) a fotki kite'owe ma super.

andres
25-03-2008, 01:14
no nazdraczew jest pro :) a fotki kite'owe ma super.

gdzieś daleko ma zdjęcia z F1 w centrum Paryża i z zawodów lotniczych RedBull-a warto się dokopać bo są to zdjęcia dla świetne.

iczek
25-03-2008, 17:24
Lipa ten fotart straszna, sieczka. Brak ładu w tych ujeciach. Balagan wiekszy niz u mnie w garazu (mowie o Sport).

andres
26-03-2008, 10:14
Lipa ten fotart straszna, sieczka. Brak ładu w tych ujeciach. Balagan wiekszy niz u mnie w garazu (mowie o Sport).

śmiem twierdzić że nie wiesz co piszesz (o sporcie) więc skwituję to jedynie usmiechem:-D