Zobacz pełną wersję : Sport [Ian Hylands]
http://www.photo-x.com/enter.htm
Wszystko ładnie gdyby nie ten fullscreen - pomijając że to denerwujące jak nagle okno zmiana rozmiar to na dużym ekranie jest to na prawdę irytuje i zniechęca do powtórnych odwiedzin :/
To taka uwaga dla osób które robią galerie i chciałyby takie coś wykorzystać. Na prawdę nie warto tracić oglądalności przez taki mały aczkolwiek zasadniczy błąd. Pisze bo wielu z Was ma na prawdę czym sie pochwalić i szkoda by było gdybyście w taki sposób stracili oglądalność.
iktorn92
10-11-2007, 15:11
Jak dla mnie nawet fajna stronka i foty super...... Polecam odwiedzić tę stronkę.
A ja powiem tak; "Cudze chwalicie, a swego nie znacie" koles robi zdjecia umiarkowanie ********e. Polecam od siebie forumowego maxa www.maxbmx.ownlog.com - ********e technicznie i www.arkadiuszjankowski.com - dla mnie 100% klimatu. Obydwaj Polaczkowie
O tym tytulowym linku to si enie da wypowiedziec bo ten flash zabija wszystko. Jestem zwolennikiem calkowitego zakazania flasha w sieci :)
A co do Arka Jankowskiego, to proponuje aby czlowiek ten skupil sie juz teraz na tym co ma w tle swoich zdjec, bo takiego balaganu kompozycyjnego to ja dawno nie widzialem. To sa wszystko prawie zdjecia stylizowane i jesli ktos nie umie tak umiejscowisc modela aby nie miec w tle lamp i innych samochodow to nie wystarczy samo zatrzymanie ruchu. Zdjecia w sumie dosc srednie jak na koloryt tego sportu.
W takiej dziedzinie fotografii to fotograf sie dostosowuje do swiatla, triku, modela i pory dnia, a nie na odwrot. Chcesz iczek to sie mozemy ustawic na fotki to ci po pozuje na desce i zobaczymy co wykrzesasz :D
Akurat! Robilem sport przez pare lat i wiem co mowie :)
Nawet tydzien temu ustawialem sobie rolkowców pod Teatrem Muzycznym :)
Powtarzam! To sa zdjecia stylizowane, ustawiane, wszystko mozna zaaranzaowac i powtarzac do bólu... nie rozumiem jaki to niby problem jest aby wybrac miejsce, w ktorym nie jezdza samochody w tle?
kieplinek
19-03-2008, 16:33
bo niby nie można mieć stylizacji z samochodami w tle? tak jak i twarz zawsze musi być widoczna no tak :)
ja ogolnie sie zgadzam z iczkiem. sa fajne kadry, ale tez sa kadry ze zbednym sprzetem, czesc kadrow nie jest wyprostowana (nawet te normalne bez fish'a). ogolnie spoko, ale bez rewelacji. nie bylo efektu 'wow'.
Akurat! Robilem sport przez pare lat i wiem co mowie :)
Nawet tydzien temu ustawialem sobie rolkowców pod Teatrem Muzycznym :)
Powtarzam! To sa zdjecia stylizowane, ustawiane, wszystko mozna zaaranzaowac i powtarzac do bólu... nie rozumiem jaki to niby problem jest aby wybrac miejsce, w ktorym nie jezdza samochody w tle?
ja chętnie obejrzę ten sport który parę lat robiłeś :lol:
A ja powiem tak; "Cudze chwalicie, a swego nie znacie" koles robi zdjecia umiarkowanie ********e. Polecam od siebie forumowego maxa www.maxbmx.ownlog.com - ********e technicznie i www.arkadiuszjankowski.com - dla mnie 100% klimatu. Obydwaj Polaczkowie
nie wiem czy było czy też nie ale kolejny "polak" który IMHO nie ma się czego wstydzić... dla mnie te zdjęcia są świetne...
http://www.fotoart.pl/main.php
nie wiem czy było czy też nie ale kolejny "polak" który IMHO nie ma się czego wstydzić... dla mnie te zdjęcia są świetne...
http://www.fotoart.pl/main.php
no nazdraczew jest pro :) a fotki kite'owe ma super.
no nazdraczew jest pro :) a fotki kite'owe ma super.
gdzieś daleko ma zdjęcia z F1 w centrum Paryża i z zawodów lotniczych RedBull-a warto się dokopać bo są to zdjęcia dla świetne.
Lipa ten fotart straszna, sieczka. Brak ładu w tych ujeciach. Balagan wiekszy niz u mnie w garazu (mowie o Sport).
Lipa ten fotart straszna, sieczka. Brak ładu w tych ujeciach. Balagan wiekszy niz u mnie w garazu (mowie o Sport).
śmiem twierdzić że nie wiesz co piszesz (o sporcie) więc skwituję to jedynie usmiechem:-D