PDA

Zobacz pełną wersję : [MrMonster] moje fotki do oceny:)

MrMonster
07-11-2007, 01:10
Witam serdecznie… Fotografią zajmuję się amatorsko… albo raczej się nią bawię w wolnych chwilach… popełniłem ostatnio takie dwie fotki i jestem ciekaw Waszego zdania na ich temat:)
1.
http://www.auto-foto.pl/Galerie/CB/foto_CB_1.jpg
2.
http://www.auto-foto.pl/Galerie/CB/foto_CB_2.jpg

Wats0n
07-11-2007, 08:01
Hmmm. Może ja zacznę.
Generalnie ciekawe, ale:
* w pierwszym odnoszę wrażenie, że leci na prawo (przy takim centralnym kadrze rzuca się to w oczy), do tego ramka sprawia dość niezgrabne wrażenie.
* drugie - znacznie ciekawsze pod względem tematu, kolorystyki i wykonania. Nie jestem pewien, czy nieznaczna modyfikacja kadru/kąta nie poprawiłaby odbioru.

orzeh
07-11-2007, 08:29
uwagi do pierwszego j.w.
drugiego natomiast nie rozumiem.

Bagnet007
07-11-2007, 08:30
Ja nie przepadam za wszechobecnymi aureolkami.

Adam Kasprzak
07-11-2007, 09:18
a mi się*wydaje, że pierwsze leci w lewo.
Ogólnie klimat jest...

MacGyver
07-11-2007, 09:34
Jak dla mnie za dużo PS-a, ale to kwestia gustu :-)
Co do samych zdjęć jedynka jest mało porywająca, zbyt centralna i bez czytelnego tematu, dwójka zdecydowanie ciekawsza, tyle że zbyt ciasno skadrowana, krzyż w LD powinien mieć trochę "powietrza".

bebesky
07-11-2007, 10:06
drzewa w prawo horyzont w lewo - takie jakieś głupie wrażenie

MrMonster
07-11-2007, 19:31
w pierwszym odnoszę wrażenie, że leci na prawo

Racja... muszę bardziej pilnować horyzontów… pionów i poziomów… słuszna uwaga. Dzięki za komentarze… postaram się zastosować do nich w przyszłości:) Pozdrawiam!

ramka sprawia dość niezgrabne wrażenie.

:) mnie się podoba... ale dzisiaj też z pewnych ślicznych ust usłyszałem że jest paskudna:(

Dzięki Wszystkim za komentarze… postaram się zastosować do nich w przyszłości:) Pozdrawiam!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Jak dla mnie za dużo PS-a, ale to kwestia gustu :-)
troszkę mnie poniosło:oops:

dwójka zdecydowanie ciekawsza, tyle że zbyt ciasno skadrowana, krzyż w LD powinien mieć trochę "powietrza".

Często tamtędy przejeżdżam... wezmę sprzęt i poprawie:) Dzięki!