Zobacz pełną wersję : Co najlepiej fotografować obiektywem EF50mm?
janjaneczek
02-11-2007, 14:33
Witam! Znalazłem się w posiadaniu Canona EF1.4/ 50mm Co Waszym zdaniem najlepiej fotografować takowym obiektywem?
Pozdrawiam
Stary, przemyślałeś to pytanie?
Wszystko co się da ;)
Krajobraz, wnętrza, portret
Viracocha
02-11-2007, 14:40
Witam! Znalazłem się w posiadaniu Canona EF1.4/ 50mm Co Waszym zdaniem najlepiej fotografować takowym obiektywem?
Masz duże szanse w konkursie na pytanie roku :mrgreen: .
Arche121
02-11-2007, 14:43
dobre-ale sie uśmiałem:p
Pozdrawiam
sciany linijki tablice testowe ale ponad wszystko dekielek...
tylko do dekielka musisz sobie statyw kupic taki na 73,15 cm... to dosc istotne gdyz nie uzyskasz wlasciwej panoramy na innym statywie... wazne tez bys napisal jakim aparatem bo do tego obiektywu najlepszy jest pentax albo sony ewentualnie nikon d300 ale tylko w wersji z gripem stad jak pisze... musisz wiecej informacji udzielic by moc ci dokaldnie doradzic :roll:
Ja proponuje fotografowac siebie ... bedziesz mial duzo zdjec do podpisywania i rozdawania po tym jak wygrasz w grudniu konkurs na najglupszy watek 2007 roku :)
W kazdym razie gratuluje nominacji niektorzy czekaja na cos takiego latami a Ty juz w 1 poscie dales rade :P
Dodam jeszcze ze masz szanse na onana sprzetowego roku ale to zalezy od dalszych Twoich wypowiedzi wiec dobrze je przemysl (np cos takiego "A czy ludzie beda mnie bardziej szanowali i odpowiadali na moje pytania jak wymienie EF 50/1.4 na EF 50/1.2 L?")
takim obiektywem najlepiej się fotografuje obiektyw EF 50/1,8 ale koniecznie w wersji II
Tomasz1972
02-11-2007, 15:18
Pozdrawiam
Troszkę wyobraźni i odpowiednie motywy się znajdą :):):)
Wątek zamykam :)