Zobacz pełną wersję : Pytanie o TIP-a
Co możecie powiedzieć o Fotomedia. Czy to solidna firma ? Dziwi mnie, że tyle sprzedaje a jego status na allegro to 1 gwiazdka. Nikt mu komentarzy nie wystawia czy jak ?
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2903900
To prawdopodobnie ten sam gosc http://www.allegro.pl/show_user.php?search=fotomedia Gdzies znalazlem kiedys, ze nawet numer telefonu sie zgadza, ale czemu drugie konto zalozyl i od zera zaczyna?
Moze mu te 8 negatywow jednak zawadzalo ? :roll:
Moze mu te 8 negatywow jednak zawadzalo ? :roll:
Czyli co jednak podejrzany typ... to dam sobie spokój
DoMiNiQuE
15-04-2005, 12:40
bez pochopnych wnioskow. poczytaj za co dostal te negatywy...
Bralem od niego lampe. Wrazenia opisalem we wlasciwym dla tego tematu topicu.
Bralem od niego lampe. Wrazenia opisalem we wlasciwym dla tego tematu topicu.
Tak czytałem. Pytanie tylko czy to jest ten sam gość (ktoś mógł się podszyć) i dlaczego nie ma komentarzy ?
Tak czytałem. Pytanie tylko czy to jest ten sam gość (ktoś mógł się podszyć) i dlaczego nie ma komentarzy ?
Zadzwon i zapytaj, w czym problem. W obu przypadkach podane sa te same telefony, wiec nie ma znaczenia ktora wersje ;-) tego TIPa wybierzesz do weryfikacji ;-)
Tez zastanawialem sie dlaczego nie ma komentarzy, ale porownujac ceny z konkurencyjnymi TIP'ami wydaje mi sie ze ma wiele drozej, moze dlatego brak komentarzy...
Dziwi mnie, że tyle sprzedaje a jego status na allegro to 1 gwiazdka. Nikt mu komentarzy nie wystawia czy jak ?
ja nie zaobserwowalem zeby duzo sprzedawal ;) jak sam widzisz aukcje wystawia bez opcji kup teraz, licytujacych obecnie jakies rzeczy: zero !
chyba, ze konczy aukcje zaraz po zalicytowaniu, ale wowczas mozna sie zastanowic dlaczego nie wystawia jako "kup teraz"
a tak wogole, niedlugo startuje www.ebay.pl ciekawe jak sie rozwinie rynek, w koncu allegro wyrosnie powazny konkurent (miejmy nadzieje)
a tak wogole, niedlugo startuje www.ebay.pl ciekawe jak sie rozwinie rynek, w koncu allegro wyrosnie powazny konkurent (miejmy nadzieje)
Tak sie tylko zastanawiam... co ma piernik do wiatraka? ;-) Allegro to nie sklep, ceny nie spadna jak konkurencja przybedzie ;-)
Tak sie tylko zastanawiam... co ma piernik do wiatraka? ;-)
pewnie za wiele wspolnego nie maja ;)
nie stwierdzilem, ze ceny spadna, napisalem, ze jestem ciekaw jak sie rozwinie rynek, ale dywagujac, to gdyby konkurencja sie zaostrzyla, to allegro mogloby zmniejszycc prowizje na sprzedawane artykuly i wtedy moze taniej by szly na sprzedaz ;) hehe ;)
...allegro mogloby zmniejszycc prowizje na sprzedawane artykuly i wtedy moze taniej by szly na sprzedaz ;) hehe ;)
Eeee... "Dyzio Marzyciel" ;-)
pomarzyc, piekna sprawa ;) ok, milkne bo zlinczuja zaraz :)
Każda konkurencja wymusza pewne zachowania. Wielkiej obniżki nie ma co się spodziewać ale każdy grosz się liczy. Teraz będziemy mieli dwa portale do przejrzenia :)