Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kupowanie w ciemno w Anglii EF 70-200 f/4 L

don
09-10-2007, 12:27
czy w sklepie www.warehouseexpress.com mozna kupic w ciemno obiektyw Canona EF 70-200 f/4 L czy raczej trzeba isc do sklepu i go wczesniej obadac czy ostrzy itp. ? chcialem poprostu znajomego poprosic zeby mi kupil w Anglii i niby rachunek bedzie na jego nazwisko jak cos i czy pozniej przywozac go do Polski bedzie mozna wyslac stad ten kupon z Cashbackiem na moje nazwisko i czy oni mi go zaakceptuja ??

Kreon
09-10-2007, 12:45
Mozna w ciemno. Ja kupilem u nich sporo rzeczy (m.in. taki sam obiektyw i 5D). Naprawde polecam. Mozna tez tam zadzwonic (wyslac maila), zeby rachunek wystawili na inna osobe (poniewaz za 1-szym razem jak sie kupuje, to nie moze placic inna osoba a rachunek i wysylka (na przyklad\0 na inna osobe, ale nastepne zakupy mozna juz podawac z innym adresem wysylki i innym nazwiskiem).

don
09-10-2007, 13:28
ok dzieki wielkie, a wiesz cos moze o tym Cashbacku ? nie bedzie problemu z tym jak wysle z Polski ten formularz? aha i tak dla pewnosci chcialem sie spytac czy przywozac go do Polski w pudelku oryginalnie zapakowanym nie bedzie jakichs problemow na lotnisku, ewentualnie jakies doplaty itp ?

Kreon
09-10-2007, 13:43
Nie powinno byc zadnych doplat ( w koncu to UE), ale zyjesz w Polsce, a tam jest wszystko mozliwe. Co do cachbacku, to jesli bedzie rachunek wystawiony na Ciebie, nie bedzie problemu, ale jak bedzie wystawiony na kogos innego, to musisz wypelnic formularz na niego (z jego danymi). I jeszcze jedno, rachunek z Warehouseexpress sa wystawiane imiennie...

mor_feusz
09-10-2007, 14:39
miszaqq podal mi link www.camerapricebuster.co.uk sprawdzi Tobie ceny w UK i wybierzesz najtaniej
Edit: Fakt - warehouse express - najtaniej

don
09-10-2007, 16:58
ok dzieki wielkie :)

MARCIN_S
31-03-2008, 09:37
Czy ktos jeszcze ma jakies doswiadczenia z tym sklepem (zle lub dobre)? Czy nie ma problemow z oddaniem sprzetu w przypadku wad?

Janusz Body
31-03-2008, 09:55
Czy ktos jeszcze ma jakies doswiadczenia z tym sklepem (zle lub dobre)? Czy nie ma problemow z oddaniem sprzetu w przypadku wad?

Kupowałem w warehouseexpress trochę. Wszystko z Polski. Zero problemów wszystko jak najbardziej profesjonalnie. Trochę był kłopot (ostatnio jakieś 4 tyg temu) bo za ich stronach www nie było Polski. Wystarczył jeden mail i się dało kupić.

gufy
31-03-2008, 20:05
A jest jakiś powód dla którego kupujesz w Anglii?

Przecież w Polsce ten obiektyw kosztuje tylko 100zł (po obecnym kursie 4,4266zł) więcej niż w Anglii, a możesz go mieć od razu i do tego przetestować w jakimś sklepie.