Zobacz pełną wersję : [pogrzeb Papieża] - prośba do wszystkich
Kochani wpisujcie we wszystkich portalach itp. żeby Prezydent RP ustanowił ten piątek dniem wolnym od pracy. Bardzo Was proszę.
no pewnie.. a on to przeczyta i sie dostosuje
no pewnie.. a on to przeczyta i sie dostosuje
Jak ma Canona to czemu nie :mrgreen:
mario1275
04-04-2005, 17:31
Dzisiaj postanowiłem, że jadę
będę tam myślami i modlitwą z tobą (nawet jak będę w pracy)
Dużo firm ma w piątek WOLNE.
Nawet Galeria Mokotów w piatek jest nieczynna.
Wolne "z urzedu" maja instytucje panstwowe i samorzadowe. Natomiast do innych pracodawcow wladze wystapily z sugestia o ustanowienie piatku jako dnia wolnego od pracy i coraz wiecej firm sie do tego stosuje. Nie beda pracowac np. wieksze banki i gielda papierow wartosciowych. Musze powiedziec, ze jestem zbudowany taka reakcja - ze w codziennej pogoni za zyskiem wiekszosc zdobywa sie w takim momencie na chwile wyciszenia i zadumy...
Co wiecej np. Geant w Jankach p/Warszawa pracuje jutro tylko do g. 16:00, zeby nie kolidowalo to z msza na pl. Pilsudskiego o 17:00
jako ze moje miejsce pracy znajduje sie na terenie galerii hipermarketu, mam wolne w piatek.. wszystkie tego typu miejsca beda nieczynne w dniu pogrzebu
ja też w centrum handlowym pracuję, właśnie się z radia dowiedziałem że będzie dziś otwarte do 16:30, ja zaczynam o 16:00. Ciekaw jestem ile popracuję.
logika wskazuje.. yy.. cos okolo 30 minut? :)
jakoś w to mi się wierzyć nie chce :/