PDA

Zobacz pełną wersję : Wypożyczalnia tanich cyfrówek na wesela

galesia
19-09-2007, 23:55
Witam, na jednym forum dla młodych przedsiebiorców znalałem taki temat:

rr,
Witam
Przeczytałem dziś w sieci że istnieje w USA firma wypożyczająca organizatorom wesel tanie aparaty cyfrowe. Z tego co zrozumiałem zamawia się określoną ilość aparatów i są one rozdawane np po jednym na stoliku. Każdy kto chce może robić nimi zdjęcia. Oczywiście nie są to zdjęcia profesjonalne, mogą być krzywe, źle wykadrowane itd. Następnie aparaty z kartami pamięci są odsyłane do wypożyczalni która zgrywa zdjęcia na płytę i udostępnia zdjęcia w sieci. Są tam jakiś czas można zamówić wybrane, wszystkie, na płycie lub na papierze przez zainteresowane osoby. Koszt wypożyczenia 1 aparatu to ok.20 $.

Myślę że takie zdjęcia są wspaniałym pamiętnikiem ze swojej imprezy dla Państwa Młodych.

Tyle się dowiedziałem . Co o tym myślicie? Da się przenieść na polski grunt? Kradli by aparaciki?

Pozdrawiam

"Co o tym myślicie? Da się przenieść na polski grunt? Kradli by aparaciki?"

minek
20-09-2007, 00:15
Kradli by aparaciki?

Tak. .

chavez
20-09-2007, 00:16
"Da się przenieść na polski grunt?"
Pomyślałem o tym czy by się to ogólnie przyjęło i spodobało młodym. Szczególnie końcowy efekt (bo poza tym sama zabawa na weselu też by jakaś była ;) ). Bo to ciekawy pomysł i trochę dziwny pomysł :P . A tutaj widzę, że w stwierdzeniu "polski grunt" chodziło tylko/głównie o to czy by kradli aparaty :roll: . ;)

TomS
20-09-2007, 08:06
Ja spotkałem się z czymś takim że mniej więcej co 2 metry na stoliku leżał aparat ale jednorazowy żeby goście mogli sobie pstrykać sami. Myślę że to chyba lepszy pomysł.

Makudonarudo
20-09-2007, 15:14
Następnie aparaty z kartami pamięci są odsyłane do wypożyczalni która zgrywa zdjęcia na płytę i udostępnia zdjęcia w sieci.

nie podoba mi się ten kruczek.