Zobacz pełną wersję : [Camilo Margeli] przyroda
a taki czlowiek co to bardzo starannie i z wrazliwoscia fotografuje przyrode. kapke za bardzo jak dla mnie zamkniety w kliku wyprobowanych tematach, ale mozna mu wybaczyc. dorobil sie wlasnej strony w koncu wiec moge zaprezentowac:
http://fotopaisaje.com/
jakby ktos nie przebrnal przez mowe Miguela de Cervantes Saavedry to mozna tez tak:
http://photo.net/photodb/member-photos?include=all&user_id=602670
tak zupelnie nawiasem mowiac, to facet ma absolutnie najbardziej zajedobre foty makow jakie w zyciu widzialem. te fotki zdecydowanie polecam
Maki to swoja droga, ale te krajobrazy sa palce lizac.
MischaPL
11-09-2007, 17:44
Umarłem :)
Rewelacja, tak pięknych zdjęc jeszcze nie widzialam.
Powiem tak... przy 145 widoczku rozmytych fal wyfiltrowanych sepią i połówkowym szarym zasnąłem.
.....
Potem sie ocknąłem, spojrzałem na następną galerię, ale przy 123 zdjęciu jeziorka z odbitymi w toni górami znowu walnąłem czołem w 'spacje'.
.....
I tak przy 50% galerii.... :(
No raczej mnie to nie poruszyło, ale rozumiem, ze zdjęcia mogą robić wrażenie czystością kadru i sterylnością techniczną i kompozycyjną.
Dla mnie nuuuuuuuuuuuuuuda i ziew... ale to wynika z tego, ze nie ma ani jednej gołej baby :):):)
Powiem tak... przy 145 widoczku rozmytych fal wyfiltrowanych sepią i połówkowym szarym zasnąłem.
.....
Potem sie ocknąłem, spojrzałem na następną galerię, ale przy 123 zdjęciu jeziorka z odbitymi w toni górami znowu walnąłem czołem w 'spacje'.
.....
I tak przy 50% galerii.... :(
No raczej mnie to nie poruszyło, ale rozumiem, ze zdjęcia mogą robić wrażenie czystością kadru i sterylnością techniczną i kompozycyjną.
Dla mnie nuuuuuuuuuuuuuuda i ziew... ale to wynika z tego, ze nie ma ani jednej gołej baby :):):)
nie no... ja tez tak mam. facet nie ma umiaru.
ale ogolnie to ma z czego odchudzic i jak sie wybiorczo przejrzy, to jest co zapamietac. a ze nie ma cycow i futerek... 8-) nie wszyscy fotografowie sa uwrazliwieni na urok wspolplemiencow, nawet plci zenskiej :mrgreen:
Dzięki akustyk za linka! Szczególnie podoba mi się jego folio na photo.net A to, że facet umiaru nie ma to fakt, ale zdjęcia na wysokim poziomie.