PDA

Zobacz pełną wersję : Elektronika stanieje nawet o 50% do końca roku

chavez
16-08-2007, 20:33
Nie wiem czy to nowość, ale daję linka:
http://www.gazetaprawna.pl/?action=showNews&dok=2028.81.0.39.4.1.0.1.htm

Mam nadzieję, że dSLRy też się załapią ;) . Chociaż znając politykę Canona to utrzymają się dotychczasowe ceny i resztę wpakują w większe premie dla prezesów. Chyba, że konkurencja jakoś tutaj zadziała.

PS. Teraz powstaną pewnie wątki typu: Czy kupić 400D/30D/40D czy zaczekać jeszcze pół roku. ;)

Zigi
16-08-2007, 20:57
Stanieć to elektronika na 100% stanieje tyle ze ja nie byłbym tak optymistycznie nastawiony do tych spadków jak autor. Moim zdaniem poniekąd wpędził on się w pułapkę patrząc na modele o większych możliwościach. Te przechodzą po pewnym czasie o klasę niżej. Niestety w zamian tego sprzętu wejdzie inny o jeszcze większych możliwościach.
A co do aparatu w razie czego ewentualne zakupy i tak planuję na początek przyszłego roku przy czym 350 nie sprzedaję więc n aniej nie stracę :)

Riccardo
16-08-2007, 21:09
Moze autor jest sponsorowany przez nowootwierajacy sie market elektroworld?

emisiaczek
16-08-2007, 21:25
narazie to zlotowka spada ;)

Greyadder
17-08-2007, 11:39
ale ja nie rozumiem tego zachwytu autora. taki sam sprzet w Wielkiej Brytanii w przeliczeniu na zlotowki jest tanszy niz w Polsce. jest jeszcze sporo miejsca na spadek, ale musi wzrosnac popyt, zeby sie to oplacalo.

jako biedny student dorabiam sobie troche w sklepie z elektronika tutaj to widze ceny :)