Zobacz pełną wersję : Rewelacyjne warsztaty
king_nothing
14-08-2007, 23:31
http://www.michalkrul.com/blog/?p=11 :twisted:
swiderski
19-08-2007, 09:04
To mi daje do myślenia: "dobre zdjęcie to takie na którym pies sika i małpa skacze"... :lol: Przez cały ten czas nie zrobiłem żadnego dobrego zdjęcia :-?
beachcomber
19-08-2007, 10:45
tez sie smailem, jak czytalem ten program warsztatow na fotopolis
Ale faktycznie troche jaja ... pomijajac wyrazna niechec autora bloga do TT to ogranizowanie trzydniowych warsztatow za 1300 zl na ktore trzeba przywiezc ze soba wszystko to kpina.
Ale za to kazdy uczestnik w cenie dostanie lunch ... rewelacja. Idzie miec tylko nadzieje ze w tej cenie sa koszty noclegow. No chyba ze to warsztaty laczone w dzien fotograficzne a w nocy szkola na kloszardow.
king_nothing
21-08-2007, 22:41
pomijajac wyrazna niechec autora bloga do TT
To niezupelnie tak. To nie niechec do TT, czlowiek sie jakos tam fotografii przysluzyl i nie sposob tego niezauwazyc. Niechec czuje do takich dzialan jak opisane warsztaty. Kilka bejerow by zginac frajerow...
mam wrazenie, ze TT to gosc mocno z przerosnietym ego.
czy to nie on przypadkiem jakies 2-3 lata temu pisal, ze w NG to nigdy nie przejdzie fotografia cyfrowa, bo to syf, kila i mogila, i nie ta jakosc, i masowe robienie g... i takie tam cuda wianki.
to co? teraz mesjasz odkryl, ze cyfra nie gryzie? i nagle stal sie w niej ekspertem?
nie znam TT osobiscie, ale im wiecej sie o nim dowiaduje, tym bardziej bufoniasty obraz powstaje :/
kojarzy mi sie taki jeden klient z Krakowa, ktory na fotofestiwalu w Krynicy jednego roku opowiada, jak to "cyfra be" i ze na wycieczke dwutygodniowa do Islandii to on 8 rolek Velvii bierze i "po co wiecej?" a "jak ktos nie umie sie w tym zmiescic to nie powinien robic zdjec". po czym pol roku pozniej na jakis warsztatach w kieleckim gania z D70 i nap... klatke po klatce...
ech... szkoda slow