PDA

Zobacz pełną wersję : techplanet.pl - odradzam zakupy !!!

titit
16-07-2007, 18:28
Witam, chcialbym przestrzec wszystkich przed zakupami w techplanet.pl !!! zamowilem u nich towar lecz po raz drugi nie moglem go odebrac bo dostawa podobno nie doszla, niezla sciema !! chamstwo !! gdybym wiedzial ze takie jaja beda to bym zamowil gdzie indziej bo zalezalo mi na czasie ale teraz juz nie chce mi sie kombinowac i szukac gdzie indziej bo znowu bede czekal kolejne 2 dni !! coy bede czekal do konca jak juz 3 dni czekam moze na 4 dzien dostane :( zobaczymy czy zaproponuja jakis sensowny rabat na ta drobnostke!! podsumowujac jestem mega niezadowolony !!!

thinredline
16-07-2007, 18:34
Zamawialem u nich urzadzenie wielofunkcyjne. Mialem to samo. Ale warto bylo czekac. Kupic taniej nie moglem :)

titit
16-07-2007, 21:27
Zamawialem u nich urzadzenie wielofunkcyjne. Mialem to samo. Ale warto bylo czekac. Kupic taniej nie moglem :)
To fakt jesli udalo Ci sie cos kupic po przyzwoitej cenie a nie spieszylo Ci sie z przyjenoscia pracy na tym urzadzeniu to mogles sobie poczekac a ja nie mialem takiego zamiaru czekac 4 dni na zamowiony towar !! Moze jest to spowodowane ze prowadza ten sklep prawie malolaty (nie obrazajac mlodych obrotnych ludzi) i skoro wiedza ze sa problemy z dostawcami to niech naginaja telefonicznie do przewoznikow aby ich kontrolowac i przypominac co maja dostac a nie tylko glupie gadanie ze to nie nasza wina :( a co mnie klienta to obchodzi !! ja place ja wymagam !! mysle ze znalazloby sie wiecej ludzi niezadowolonych tylko trzeba by bylo zapodac hasla na innych forach co tez uczynie jesli jutro nie odbiore tej przesylki !! pozyjemy, zobaczymy !!

thinredline
17-07-2007, 07:12
Wiesz, rozumiem Cię doskonale. Bo jak mentalnie się zdecyduję na zakup to chciałbym to już mieć. Ale czasami warto być wstrzemięźliwym i poczekać :mrgreen:
Generalnie oni na miejscu praktycznie nie mają towaru tylko go sprowadzają na zamówienie. Stąd ten czas oczekiwania.
No ale pognębić ich telefonami możesz :lol:

ecki74
17-07-2007, 07:39
A ja nie miałem z nimi żadnych problemów, powiedzieli że bedzie monitorek za 2 dni i był.

grzbiet
17-07-2007, 10:14
Kupowałem w http://www.techplanet.pl/index.php?gk=0&k=12&id=0&v=zo&ord=nazwa&f=more dwukrotnie - lampę i szkło. Zero problemów, miła obsługa, terminowość... Odbiór osobisty. Pozdrawiam zadowolonych i niezadowolonych.