Zobacz pełną wersję : Strategia rozwoju samego siebie strategią rozwoju fotografa
Co o tym sądzicie?
www.strategiarozwoju.xt.pl
POZDRAWIAM
Tomasz Golinski
09-07-2007, 13:13
Oczywiście dyrdymały.
Mój profesor mawiał: "Z każdej rozmowy można się czegoś nauczyć". Podobnie masz i tu. Jeśli dzięki temu Ty albo ktoś stanie się lepszym fotografem, to masz odpowiedź :)
Oczywiście dyrdymały.
Rozwiniesz?
Dlaczego oczywiście?
Dlaczego dyrdymały?
Widzę Tomaszu, że nie zapoznałeś się z treścia tej strony.
ja sie z chwily nudow zapoznalem. i faktycznie - dyrdymaly z lekka. prawie jak opowiesci z pism dla nastolatek :mrgreen:
Diabel03
10-07-2007, 12:12
Przeczytałem trzy "hitoryjki" i nie widze sensu czytac dalej :-P
Diabel napisał: "Przeczytałem trzy "hitoryjki" i nie widze sensu czytac dalej "
Jak TY jesteś diabeł to ja się nie dziwię, że nie widzisz sensu życia.
Tomasz Goliński napisał "Oczywiście dyrdymały."
Jeśli tak uważasz Tomaszu, to ja się z Tobą zgadzam :(
Diabel03
12-07-2007, 09:17
Do tych banalnych wniosków z "historyjek" ze strony mozna samemu łatwo dojść bez czytania tego.
Co do wartości historyjek też można się sprzeczać.
Do tych banalnych wniosków z "historyjek" ze strony mozna samemu łatwo dojść bez czytania tego.
Oczywiście, tylko kto tak robi? Przecież 99% odpowiedzi na pytania zadawane na tym forum też można znaleźć w sieci, a 80% odpowiedzi na pytanie rozpoczynające wątek można znaleźć w innym miejscu forum, i kto tak robi? Oprócz może pytań typu "co mam kupić", wtedy wszyscy ruszają jednym ciągiem z pomocą w wyborze ;)
Owszem można. Czy my się do nich stosujemy? Większość z nas wie co dobre a co złe, ale dlaczego mamy tyle problemow w rodzinach, w małżeństwie, w pracy, po prostu w życiu.
Pomyśl o tym Diable i Zimna Wódko!