Zobacz pełną wersję : [thinredline] kilka sampli
thinredline
08-07-2007, 13:55
moja córka
3131
ewelina flinta
3132
dominika gaweda
3133
3134
FOTOGRAF
08-07-2007, 14:28
ostatnie bardzo mi sie podoba ;)
Ewelina fajnie wyszła w takim lekko zwiewnym nastroju.
jak by w deszczu stała a kaczuszka najlepsza
sniper88
10-07-2007, 12:11
Popieram, ostania fotka jest swietna:D
thinredline
14-07-2007, 14:37
3166
3167
3169
3168
3170
thinredline
14-07-2007, 14:44
3171
3173
Numeruj zdjęcia. Łatwiej będzie określać, którego ocena dotyczy :)
Kaczuszka śliczna no i kocur na ostatnim :)
no i kocur na ostatnim :)
Mozesz dokonczyc? Ze niby sliczny? ;)
Ot pstryk...
A poza tym raczej kotka no ale to juz niuanse.
thinredline
15-07-2007, 06:52
Mozesz dokonczyc? Ze niby sliczny? ;)
Ot pstryk...
A poza tym raczej kotka no ale to juz niuanse.
Dlaczego uważasz, że to kotka?
Człowiekowi o kociej naturze wystarczy dziesięć pierwszych "miauków" , 5 pierwszych gestów żeby określić czy to kotka czy nie. Daj Vitezowi jeszcze 2 dni i będzie w stanie powiedzieć czy po sterylizacji ;). A co do samicy kota na ostatnim to akurat na tle pozostałych tak sobie wypadła :D
Vitez ja mam spaczony gust do zdjęć. Oczywiście mi się podoba zdjęcie.
Dlaczego uważasz, że to kotka?
Takie tam wrazenie. Budowa ciala, dlugosc lap, sposob ich ulozenia. Naogladalem sie tysiecy (jak nie lepiej) kotow i jakos dobrze trafiam jak strzelam jaka plec, choc o wiele latwiej na zywo niz po jednym zdjeciu.
thinredline
16-07-2007, 19:56
Powiem tylko tyle, ze kot byl jeszcze maly, chociaz na zdjeciu tego nie widac. Pod ogon mu nie zagladalem.
Zgadzam sie, że po zachowaniu można w pewnym stopniu określić płeć kota.
Takie tam wrazenie. Budowa ciala, dlugosc lap, sposob ich ulozenia. Naogladalem sie tysiecy (jak nie lepiej) kotow i jakos dobrze trafiam jak strzelam jaka plec, choc o wiele latwiej na zywo niz po jednym zdjeciu.
Taaaak. A po ruchach ogona to i możesz pewnie odczytać nr totolotka w najbliższym losowaniu, albo czy będzie padać hmm?:rolleyes:
Taaaak. A po ruchach ogona to i możesz pewnie odczytać nr totolotka w najbliższym losowaniu, albo czy będzie padać hmm?:rolleyes:
A po co od razu sarkazm?
Znam ludzi co prawie bezblednie potrafia model motocykla odgadnac po samym dzwieku silnika (choc badan statystycznych nie prowadzilem). Znam i takich co po samej sylwetce samolotu widocznej z kilometra albo i wiecej rowniez prawie bezblednie odgaduja model. I szanuje ich zamilowanie do hobby a nie probuje wysmiewac :roll: .
thinredline
17-07-2007, 07:16
A po co od razu sarkazm?
Znam ludzi co prawie bezblednie potrafia model motocykla odgadnac po samym dzwieku silnika (choc badan statystycznych nie prowadzilem). Znam i takich co po samej sylwetce samolotu widocznej z kilometra albo i wiecej rowniez prawie bezblednie odgaduja model. I szanuje ich zamilowanie do hobby a nie probuje wysmiewac :roll: .
OK. Bez urazy.
Wiesz sam mam kota w domu ale na podstawie kociego wyglądu nie odważyłbym się stwierdzić jaka płeć (pomijając oczywiście zaglądanie pod ogon) :mrgreen:
Sarkazm... no cóż taki charakter 8)
Swoją drogą z tej dyskusji zrobiło się kocie forum ;-)
ostatni kotek nic nadzwyczajnego to juz te wczesniejsze jak lezy na plecahc jest ładniejsze
thinredline
17-07-2007, 17:02
ostatni kotek nic nadzwyczajnego to juz te wczesniejsze jak lezy na plecahc jest ładniejsze
spoko, z gustami sie nie polemizuje :)