Zobacz pełną wersję : Zniżki dla pracowników Canon Polska
Niedługo wybiorę się do znajomego, który pracuje w Canon Polska w Warszawie. Może wiecie, czy pracownicy mają jakieś zniżki na obiektywy?
Zapytaj znajomego ile osób w C.Polska zajmuje się sprzętem foto - możesz być w szoku...
Niedługo wybiorę się do znajomego, który pracuje w Canon Polska w Warszawie. Może wiecie, czy pracownicy mają jakieś zniżki na obiektywy?
Rozumiem, że jego samego nie możesz zapytać?? :roll:
Rozumiem, że jego samego nie możesz zapytać?? :roll:
oczywiście, że mogę :) tylko, że juz teraz chciałbym wiedzieć czy istnieją takie zniżki dla pracowników. Bo dokładniej nie jade do niego, ale jeżeli mi potwierdzicie, że są te zniżki to napewno do niego zawitam.
. Bo dokładniej nie jade do niego, ale jeżeli mi potwierdzicie, że są te zniżki to napewno do niego zawitam.
to z ciebie kumpel pełną gębą :mrgreen:
to z ciebie kumpel pełną gębą :mrgreen:
staram sie jak moge xD
a tak na serio to nie wiem czy do niego wpadne, bo mam ograniczony czas .. :) jak dacie mi odpowiedz to postaram sie troche wiecej czasu wygospodarować żeby zawitać do niego :)
Powiedz może jakieś koleżance żeby do niego zadzwoniła i się wypytała :lol:
IMHO kombinujesz jak koń pod górkę - a może ten koleś to kuzyn sąsiada wujka twojego kumpla z podstawówki?
Jeśli są jakieś zniżki to sądzę, że jakieś niewielkie 5, góra 10%.
a już sie rozmażyłem licząc na jakieś 30-40% hehehhe :)
pojadę, dowiem się szczegółów i napisze wam .. bo jak narazie chyba nikt o tych zniżkach nie słyszał.
dam wam odp w czwartek :)
W!
Znizki sa, ale tez w zaleznosci od rodzaju sprzetu. Mi udalo sie kupic 24-70 za 3200 brutto, ale tylko dlatego ze byl zwrot do jednego z duzych dystrybutorow i zalegalo kilka miechow w magazynie, wiec popytali czy nie chce ktos kupic w tej cenie - kupilem ;) Kolega kupil 5D za 5800... Zalezy co i jaka marza jest na danym sprzecie. Im drozszy, tym cena ze znizka moze okazac sie bardziej atrakcyjna.
Zdrowko
Ja też chcę poznać kogoś z Canon Polska!!! :-)
naprawde zawiodłem sie na firmie Canon Polska .. -.-
dzisiaj dowiedziałem się, że nie mają u siebie na stanie żadnych obiektywów. obiektywy podobno są wysyłane do sklepów prosto z Canon-Europe.
Co wiecej dowiedziałem się, ze 70-200 f4 będzie u nich kosztować 2900 zł :|
Jak to mawiał Makumba - Polska to piękny kraj! :lol:
nie rób sobie żartów z pogrzebu .. :)