Zobacz pełną wersję : CANON OFERUJE 100MB na zdjecia???
No własnie podobno canon oferuje te 100 mb na zdjecia gratis ale mam zamiar kupic aparat i nie wiem na jakiej zasadzie to sie bedzie odbywac..to znaczy ten przydzial 100 mb?Czy kazdy obojetnie w jakim sklepie kupi to i tak bedzie mial 100 mb?PROSZE O POMOC POZDRAWIAM!!!
Gdzie i na czym te 100MB? :shock:
no własnie sam próbuje sie dowiedzieć :lol:
Kupiłem aparat niedawno, ani jednego MB nie dostałem :-)
fraj....to znaczy niezbyt rozgarniety jestes ale nie martw sie moze nastepnym razem uda Ci sie upomniec o to tlko juz nie wspominaj o tym na forum bo cala Polska sie smieje :lol:
Niemile to bylo alien... kolejny post w ktorym piszesz w stylu nastolatka :?
Czasami bywa tak, że "rozgarniętość" pozwala bardziej zwracać uwagę na gratisy jak główny cel zakupu :wink:
Czasami bywa tak, że "rozgarniętość" pozwala bardziej zwracać uwagę na gratisy jak główny cel zakupu :wink:
Znaczy chodzi ci o sytuacje typu :
"patrz w tym markecie daja ujową cyfrowke ale do niej dorzucaja gratis koszulke, dlugopis, kubek i plakat firmowy to bierzemy! " ? ;)
fraj....to znaczy niezbyt rozgarniety jestes ale nie martw sie moze nastepnym razem uda Ci sie upomniec o to tlko juz nie wspominaj o tym na forum bo cala Polska sie smieje :lol:
Własnie dostałeś ostrzeżenie.
witek to ze ty to tak sobie tlumaczysz(rozumiesz) nie znaczy ze wszyscy inni tez..w kazdym razie tlumaczenie Twoje jest mocno ograniczone...z ta roznica ze ty juz nie jestes nastolatkiem i nie powinienes a ja jestem wiec jeszcze korzystam hehe :lol:
witek to ze ty to tak sobie
Jeszcze raz powiesz tak do mnie (napisalem ci w innym topiku ze sobie tego nie zycze) to dam ci drugie vote yes na bana z forum.
Przestan kozaczyc cwaniaczku luzackimi tekstami malolatow bo sie one nie podobaja wiec spusc z tonu, luzne wory i sluchaj prosb i rad innych jak do ciebie mowia - kumasz?
(tlumaczenie powyzszego: alien - to ze jestes mlody i myslisz ze jestes cool piszac tego typu teksty, wcale nie znaczy ze masz prawo ignorowac cudze prosby o grzeczniejsze odzywanie i zachowanie sie gdy nie podoba sie ono innym)
Wnoskek do Canona proponuję zapodać - o dodanie rozdziłu do instrukcji obsługi aparatu - Wychowanie ;) + ogólne zasaday w kontaktach międzyludzkich :-)
Vitez długo myslales nad tym tekstem? :lol: Który i tak brzmi jak z lat 60 no ale rozumiem tesknisz za mlodoscia :lol: Wiesz mi chodzilo o to ze do mne to pasuje ale w Twoich ustach brzmi to komicznie...naprawde nie musiales sie az tak ponizac...no ale ja karze...s... musi :lol: POZDRO!!!
ale rozumiem tesknisz za mlodoscia
Znize sie do twojego poziomu: przy moim nicku jest podany wiek debilku (zdjecie tez jest aktualne).
no ale zdjecie jest czarnobiale powiedzialbym ze wykapane lata 60 :lol: POZDRO!!
no ale zdjecie jest czarnobiale powiedzialbym ze wykapane lata 60 :lol: POZDRO!!
A Ty sie chyba wstydzisz swego lica, co? :lol: A moze twoja fotka wyglada jak sprzed 2 wieków :lol:
Droga Alo Haro ja wiem ze ty nosisz grube bryle no ale jakbys nie zauwazyla juz sie obnazylem..ten alienek(po lewej) to ja....prawda ze slodki :lol: Dzis w nocy cie porwe i obejrze..od srodka :lol:
Dobra, są granice, ale ja proponuje wpuścić permanentnego bana ksomołuchowi, myślę, że zgodzą się wszyscy :!:
Droga Alo Haro ja wiem ze ty nosisz grube bryle no ale jakbys nie zauwazyla juz sie obnazylem..ten alienek(po lewej) to ja....prawda ze slodki :lol: Dzis w nocy cie porwe i obejrze..od srodka :lol:
Tiaa, obnazyles, ale swa bezdenną... :twisted: Ech.. Szkoda gadac... :?
Dobra, są granice, ale ja proponuje wpuścić permanentnego bana ksomołuchowi, myślę, że zgodzą się wszyscy :!:
Popieram :twisted:
UWAGA UWAGA organizuje akcje Kazdy kto chce moze sie zlozyc na lekarza od dyslekcji dla mrocznego który mówiac łagodnie potrzebuje go na gwałt :lol: no i odrazu na psychiatre dla Ali bo jej nerwy puszczają :lol: Ala czuj sie porwana :lol: :twisted:
:twisted:
No prosze, widze rozwój :twisted:
Ala nawet nie wiesz jak mi sie przykro zrobilo jak tak napisalas...to zabolalo bardzo..ale wiem zasluzylem sobie..PRZEPRASZAM CIE!!!..obiecuje ze juz sie tu wiecej nie pojawie..wstyd mi po prostu POZDRAWIAM!!! i juz nie daje lola bo wiem ze ich nie lubisz dam Twoje twisty-diabełki..robie to tylko z szacunku do Ciebie :twisted: Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam!!! :(
Ala nawet nie wiesz jak mi sie przykro zrobilo jak tak napisalas...to zabolalo bardzo..ale wiem zasluzylem sobie..PRZEPRASZAM CIE!!!..obiecuje ze juz sie tu wiecej nie pojawie..wstyd mi po prostu POZDRAWIAM!!! i juz nie daje lola bo wiem ze ich nie lubisz dam Twoje twisty-diabełki..robie to tylko z szacunku do Ciebie :twisted: Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam!!! :(
Nie wiem czy piszesz szczerze- chciałabym... Nie musisz znikac- wiesz, jakie zasady obowiazuja i trzeba sie ich trzymac. Dostałes kilka razy upomnienie, ale z poprawa cos cieniutko.. Ja do Ciebie nic bym nie miała, gdybyc okazał ciut szacunku innym... Traktuj innych tak, jakbys chciał, aby Ciebie traktowano.
Pozdrawiam i zycze miłej nocki...
dziękuję przemyśle to co napisałas...nie wiem czy bede potrafil sie zmienic..ja mama straszne fazy i jutro moze znowu mi odbic wiec napisze cos Ala jestes inteligentna dziewczyną i dziekuje za okazane mi zrozumienie oraz pokazanie mi miejsca w szyku...przepraszam za to co napisałem o Tobie i innych to było spowodowane chwilowym(?) gniewem i zastojem moich szarych komóreczek(a co ja tez mam ich kilka :wink: )..nie sądze abym juz tutaj wrócił a nawet jeśli to i tak mnie wywalą..no ale zasłużylem sobie..sam sobie nawarzyłem piwa i zasługuje na wszelkie konsekwencje swojego zachowania...żałuje że nie wpadlismy na siebie wczesniej..i tym miłym akcentem mówie..DO ZOBACZENIA(mam nadzieje)Trzymaj sie cieplutko :*
Było mi bardzo miło gryźć sie z Toba, zwłaszcza zem ostatnio nie w humorze - fajnie ze byłes po reka :twisted: :wink:
Pozdrówki i wróc kiedyś- tylko badz juz taki jaki jestes teraz (czyli ok) :wink:
no ale zdjecie jest czarnobiale
Chyba masz cos nie tak z monitorem bo zdjecie jest brazowo-biale (fachowo: sepia) a nie czarnobiale.
Vitez ale Ci sie dostało widze :D No ale musze przyznać że faktycznie jestes podobny do Sebastiana z baru..z wygladu na pewno a z charakteru...nie wiem nie znam Cie ale widze ze jestes impulsywny :twisted: A tak swoją drogą w sepii najlepiej sie wychodzi na fotach wiec sie nie dziwie że ją zastosowałeś POZDRAWIAM :D
Vitez ale Ci sie dostało widze :D No ale musze przyznać że faktycznie jestes podobny do Sebastiana z baru..
O, kolega alien wrocil... jako jedyny chyba ogladasz bar bo ja nie znam tego Sebastiana wiec sie nie wypowiem na temat podobienstwa.
POZDRAWIAM :D
Przypomina wam to czyjs styl wypowiedzi? Takie konczenie kazdego posta? :twisted:
Wam?..o przepraszam ja jestem bezpartyjny :D