Zobacz pełną wersję : Książka o fotografowaniu - gdzie najtaniej?
Witam,
Mam dzisiaj takie pytanie: gdzie najtaniej dostanę książkę A. A. Mroczka "Książka o fotografowaniu"? Najlepiej jakieś adresy www proszę :)
PS. Nie wiem czy dobry dział, ale mam nadzieję, że wszystko jest OK.
Na Allegro niestety, ale nie ma. Jeżeli nie sprawdzisz źródła to nie wpisuj tutaj :\
MacGyver
17-06-2007, 19:57
Bo nigdzie już nie ma, nakład wyczerpany, a na allegro się pojawia, tyle że ceny są delikatnie mówiąc "spekulanckie".
widziałem ją jakiś czas temu, poczekaj i zalicytuj
http://www.fotosklepik.pl/index.php?products=product&prod_id=2
Czarek ma jeszcze jedną sztukę :)
Nie przesadzaj - za 1000 złotych!? :roll:
mattnick
17-06-2007, 22:05
za 999 :)
ciekawe czy przesyłka jest gratis??:D
za 999 :)
Byłem święcie przekonany, że ktoś to napisze. Myślałem, że mam do czynienia z kimś powazniejszym.
mattnick
18-06-2007, 00:19
Byłem święcie przekonany, że ktoś to napisze. Myślałem, że mam do czynienia z kimś powazniejszym.
To trzeba było napisać tyle za ile książka stoi...
MacGyver
18-06-2007, 01:06
...Myślałem, że mam do czynienia z kimś powazniejszym.
Kolego, pytałeś o książkę, której nakład rozszedł się już dawno temu. RNz wskazał Ci jedyną bodajże możliwość jej nabycia, a Ty obrażasz się na rzeczywistość. "Książka o fotografowaniu" rozeszła się jak świeże bułeczki, w obiegu zostało chyba kilka egzemplarzy na całą Polskę i ceny zrobiły się chore, ale to nie jes wina żadnego z nas. Oczekiwałeś cudu? Myślałeś ze ktoś Ci wskaże jakąś tajemniczą księgarnię gdzie można ją kupić za 60zł? Pomyśl, skoro na allegro schodzi teraz w cenie 250 - 300 zł (poszukaj w zakończonych aukcjach) to kto posiadający jeszcze jakieś egzemplarze na handel miałby interes żeby sprzedawać je taniej ?
Znalazłem już za 70 i 100 złotych ;]
MacGyver
18-06-2007, 01:56
To gratuluję. Ja szukałem przed Bożym Narodzeniem... i już wtedy mi się nie udało.
daj namiary na egzemplarz
A najciekawsze w tym wszystkim, że to jest taka sobie książka z takimi sobie zdjęciami. Nawet zastanawiałem się jakiś czas temu czy się jej nie pozbyć, bo w zasadzie nie ma w niej dla mnie nic interesującego, ale widzę, że ceny rosną - poczekam sobie ;)