Zobacz pełną wersję : Urodził mi się syn
Dzisiaj tj. 08.06 o godz. 7:30 urodził się mój syn Filip. Waga 3470 g, długość 55 cm.
Zdjęcia Filipka będą zamieszczone później.
Zdjęcia tak na szybko http://picasaweb.google.com/marcin.szlazak
Robson01
08-06-2007, 12:46
Wszystkiego najlepszego (również dla mamy), a jak to numer jeden to podwójnie :-)
bartosz108
08-06-2007, 12:46
Gratulacje dla taty i najserdeczniejsze życzenia dla dzielnej mamy!
Sądząc po wadze Filipek będzie dzielnym wojownikiem.
Tomasz1972
08-06-2007, 12:47
Gratulacje :)
( rozumiem że w niedzielę Cię nie będzie ? )
MacGyver
08-06-2007, 12:48
Gratuluję :-)
No to się teraz wyżyjesz fotograficznie. Wiem co mówię, mam już prawie trzyletniego chłopaka. 80% moich zdjęć to w sumie dokumentacja jego rozwoju! Gratulacje!
Jacek Deka
08-06-2007, 12:52
Gratulacje
Do kogo syn bardziej podobny, do taty czy mamy?
No to huraaa! Jest nas więcej:) Gratulacje dla obojga rodziców:razz:
Jacek Deka
08-06-2007, 13:03
Giertych się ucieszy :)
MarcinekP
08-06-2007, 13:12
I nigdy nic już nie będzie takie jak wcześniej...
GRATULACJE
liquidsound
08-06-2007, 13:15
Gratulacje:-D "pierwsze dziecko??Nie, pierwsza cyfrowka" :-D
GRATULACJE!!! i niech się zdrowo chowa!
BRAWO...
już ma młody przechlapane... całe dzieciństwo z fleszem w oczach:D
jeszcze to :)
http://fotopolis.pl/index.php?komiks=&kid=18&karch=
No to masz rok-dwa błyskania dziecku w oczy, szukania szkła do portretów, potem jak zacznie biegać będziesz szukał czegoś z szybkim AF, a kasy i czasu coraz mniej......... - podpowiadam że w bitwie o kasę na szkiełka cuda może zdziałać parę portrecików zrobionych po cichu przed połowicą i wywołanie w dużym formacie, przy jednoczesnym komentarzu że ten sprzęt to przecież dla dzieci - u mnie zadziałało. he he
Ale i tak warto - ja już mam dwójke
Gratuluję
A nawiasem mówiąc u siebie zaobserwowałem pewna prawidłowość - po 2 latach ilość zdjęć dziecka zaczyna spadać - warto więc zawczasu zainwestować w drugiego modela.
Gratulacje i pozdrowienia dla reszty rodziny. Teraz się nafotografujesz :) Kup sobie UV na obiektywy jak zacznie chodzić :)
Gratulujęi wszystkiego najlepszego.
Gratulacje dla obojga rodziców. Zainwestuj w najjaśniejszy obiektyw, żeby "młodemu" lampą po oczach nie dawać... :). Zdrowia życzę i udanych kadrów.
Gratulacje!!, Pokazałeś mu już aparat ?? Niech sie uczy :mrgreen:
fotokor1
08-06-2007, 17:26
grarulacje przybył nowy canonier, mnie się też urodził synuś ale 20 lat temu i terez to już pewnie czekam na nie swoje a wnuki
pozdrawiam
Gratulacje :)
( rozumiem że w niedzielę Cię nie będzie ? )
raczej tak
CONGRATULATION!!!!!!!!!
Ja swoja droga czekam na info od żony czy za 9 miesięcy tez bedę szczęśliwym tatą...to czekanie troszkę stresujące.
Gratulacje za syna i za imię.
To mój imennik :-)
moje najszczersze dla całej trójki...:))
sniper88
09-06-2007, 23:21
Ja także gratuluję:D
A tutaj dowcip sytuacyjny:mrgreen:
Na porodówce młody tatuś fotografuje swego synka to z jednej, to z drugiej strony. Położna pyta:
- To pana pierwsze dziecko?
- Nie, trzecie, ale pierwszy aparat...
Ja znam wersje "pierwsza cyfrowka" .
Dzisiaj tj. 08.06 o godz. 7:30 urodził się mój syn Filip. Waga 3470 g, długość 55 cm.
Zdjęcia Filipka będą zamieszczone później.
Zdjęcia tak na szybko http://picasaweb.google.com/marcin.szlazak
Gratulacje!!
liquidsound
10-06-2007, 04:51
Gratulacje po raz drugi. Co z fotami??:) Bo jak fot nie umiescisz to zieloni watek zamkna:D
Gratulacje po raz drugi. Co z fotami??:) Bo jak fot nie umiescisz to zieloni watek zamkna:D
Zdjęcia umieszczam na Picasie (http://picasaweb.google.com/marcin.szlazak) gdyż nie chcę obciążać naszego serwera moimi zdjęciami.
Po za tym codziennie umieszczam na Picasie nowe foty.
Gratulacje !!! Pewnie jakby była dziewczynka to dałbyś jej na imię eLka :)
liquidsound
11-06-2007, 12:12
Haha ale glodomor;-) niech sie zdrowo chowa:!:
Niedzwiedz
11-06-2007, 12:27
Gratuluje , my mamy termin na 15-06 :)
:-) Zdrówka, szczęścia i jak najmniej koleczek!
Wszystkiego, NAJ dla Was trojga !!!!!
Piękne te zdjęcia! Się wzruszyłem... 9 miechów temu byłem w tej samej sytuacji.
Chciałbym wszystkim podziękować za życzenia od Filipa, mojej żony i od siebie.
Gratulacje, gorace pozdrowienia dla szczesliwej rodzinki. Niebawem i mnie czekaja narodziny :) Napisz jak bylo, czy rece bardzo sie trzesa :) Jakie szkla zabrac :) Kit, czy moze stala 50 :) Doradz cos przyszlemu tacie.
Gratulacje, gorace pozdrowienia dla szczesliwej rodzinki. Niebawem i mnie czekaja narodziny :) Napisz jak bylo, czy rece bardzo sie trzesa :) Jakie szkla zabrac :) Kit, czy moze stala 50 :) Doradz cos przyszlemu tacie.
Po pierwsze to trzeba chodzić do szkoły rodzenia (skraca czas porodu i "cierpienia" rodzącej). Do focenia przyda się stała 50 i coś jasnego w zumie - ja miałem tamiego od Cichego (za co mu wielkie dzięki)
gratuluję, będziesz teraz miał dużo dodatkowego szczęścia
michaelx
25-06-2007, 06:47
No to najlepszego dla całej rodzinki, rozumiem że już niedługo czeka cię kupno następnej puszeczki..? ;-)
Gratulacje dla mamusi i Ciebie ;)
P.s. To teraz zasadz drzewo i postaw dom...
Gratulacje dla mamusi i Ciebie ;)
P.s. To teraz zasadz drzewo i postaw dom...
Drzewo już rośnie - brzoza - na razie w doniczce.
Pozostał tylko ten maly problem zwany domem.
Nicram szczere gratulacje i dla żonki przede wszystkim no i temu dzielnemu maluchowi, że się nie bał na ten kryzysowy świat...;)