Zobacz pełną wersję : [Wwa] Stadion X-lecia - plener
Więc załatwiam możliwość robienia zdjęć na stadionie. Prawdopodobnie przydzielą nam ochronę i bedziemy mogli fotografowac od rana do 10:00. Termin jest jeszcze zalezny od dyrektora z Damisu, ale staram się o sobotę 23 czerwca.
Grupa może liczyć tylko 4 osoby, ze mną włącznie, więc SZUKAM 3 OSÓB chętnych na coś takiego. Kto pierwszy ten lepszy :)
Nawet jeśli pozwolenia nie będzie, to ja to wale i idę tam z aparatem. To taka pamiątka przemian po '89 ze az żal...
ja bym sie łapał.
ale z ochrona.. chmm... to jakie my tam zdjecia zrobimy?:)
Ochrona ma nas pilnowac, zeby sie jacys ruscy nie czepili ;)
Innej mozliwosci nie ma, przynajmniej tak mowila wysoko postawiona Pani w Damisie. A skoro tak, to trzeba zrobic takie zdjecia jakie sie da :) Dla mnie stadion to miejsce, ktore zastyglo w poczatku lat 90', czyli w czasie tak fascynujacym dla mnie. Niedlugo przestanie istniec - musze zrobic sobie pamiatke zdjeciową.
Ochrona, nie ochrona. Jak się ktoś nie będzie wozić, to wróci stamtąd w całości. Dla mnie Stadion to ludzie. A namówienie ludzi do pozowania do zdjęć, to wielka sztuka, szczególnie na Stadionie i Pradze. Kiedyś z kolegą próbowalem, fiasko totalne. Życzę powodzenia!
heh... Mungo na Ciebie liczylem :)
tak mysle, ze wezme tylko ze soba sredni format. jedno szklo, jeden aparat. nie ma co kombinowac. wlasnie wazniejsze jest podejscie.
swoja droga byl taki swietny reportaz gdzies o wietnamczykach z stadionu m.in.
heh... Mungo na Ciebie liczylem :)
Zapisałbym się chętnie, ale pojęcia nie mam, co będę robił 23 czerwca...
Szkoda, że grupa tak mało liczna, wstępnie bym się pisał.
Soul_Man
07-06-2007, 23:17
Nie wiem czy jak ludzie zobaczą czterech gości z aparatami i ochroną to nie zaczną uciekać w popłochu, ale można spróbować :-) Jestem w trakcie przenoszenia się do Warszawy, więc nie wiem czy mi się uda, ale wstępnie bym się pisał.
EDIT: wyedytowałem nie ten post, co trzeba ;-) (patrz str. 2)
Ja tez mialam duza ochote zrobic cos na stadionie.. Szkoda, ze 23czerwca, nie ma mnie juz wtedy w Warszawie.
Endriusza
08-06-2007, 01:16
swoja droga byl taki swietny reportaz gdzies o wietnamczykach z stadionu m.in.
Może numer 2 magazynu 5 klatek (http://www.5klatek.pl/)
Tak czy inaczej zloze pismo w Damis'ie w poniedzialek na termin 23 czerwca. Poprosze o ochroniarza w cywilu bez tej oczojebnej kamizelki, moze nam dadza tylko jakiegos z plakietka zeby murzynow nie straszyl. Poza tym z kazdym mozna pogadac i poprosic zeby sprzedal cos przed aparatem. Ci ludzie wiedza ze juz tam dlugo nie pohandlują i są bardziej otwarci na aparaty i rozmowy o tym miejscu.
Nie wiem ilu masz już chętnych na plener po stadionie ale jeżeli jest jeszcze miejsce w "czwórce" to jestem zainteresowany.
Witaj .
a też chętnie bym się pisał ... gdyby coś wypaliło , daj znać ;)
Soul_Man
12-06-2007, 15:20
Do końca tygodnia będę wiedział jak z tym weekendem więc dam znać co i jak, żeby w razie czego miejsca nie blokować.
EDIT: No i niestety w przyszły weekend nie będzie mnie w Wawie :-/ Mam nadzieję, że zdjęcia się udadzą i uwiecznicie odpowiednio The Stadion :]
wiadomo cos z tym plenerem?:)
Niedzwiedz
20-06-2007, 08:51
ja bylem tam ciezko sie robi zdjecia przykuwasz uwage z aparatem tam przydala by sie smiena a nie lustrzanka :( ochroniarze troche ganiali ale nie bylo problemu, generalnie ciezko bylo sie skupic tam tu trzba uwazac tam patrzec itp za duzy stres ;)
wiadomo cos z tym plenerem?:)
Damis mi nie odpowiedzial. Przez telefon wyjasnili, ze im faks nie odebral wielu pism z zeszlego tygodnia ;)
Akcje przekladam na poczatek lipca - dam znac.
u:( no to ja odpadam niestety...
Soul_Man
20-06-2007, 18:23
Byle nie 6-8 lipca ;-)
michalab
26-06-2007, 22:20
Ja chętnie się wybiorę (i przy okazji poznam kogoś z forum), jeśli są jeszcze miejsca, lipiec jak najbardziej mi pasuje. Ale jeśli wolisz zabrać kogoś znajomego, to nie ma problemu, nie obrażę się.
Pozwolenia niestety nie mam. Podobno ten weekend to ostatni weekend handlu na stadionie i jade tam jutro na spontanie :)
Jak ktoś ma ochote sie wybrac, to proponuje spotkanie jutro o 10:00 przy wyjsciu z podziemi pod rondem Waszyngtona, w kierunku stadionu. Bede w brązowych spodniach i bezowej bluzie z kapturem :)
michalab
10-07-2007, 10:14
Pozwolenia niestety nie mam. Podobno ten weekend to ostatni weekend handlu na stadionie i jade tam jutro na spontanie :)
Jak ktoś ma ochote sie wybrac, to proponuje spotkanie jutro o 10:00 przy wyjsciu z podziemi pod rondem Waszyngtona, w kierunku stadionu. Bede w brązowych spodniach i bezowej bluzie z kapturem :)
Przegapiłem, szkoda. Jak było?
Soul_Man
10-07-2007, 10:17
Ja byłem na zlocie w Sandomierzu. Udało się coś sfocić na stadionie? Może wrzucicie zdjęcia na forum?
Buu nie bedzie juz fajnych plytek na Stadionie ;((