PDA

Zobacz pełną wersję : [All my life who am i?] Walia

All my life who am i?
09-05-2007, 09:48
witam,
to moje pierwsze zdjecia, ktore pokazuje na tym forum... :)

[01]
http://tola.kik.pcz.pl/~harmag/dyephoto/5d/01.jpg

[02]
http://tola.kik.pcz.pl/~harmag/dyephoto/5d/02.jpg

Niedzwiedz
09-05-2007, 09:59
hehe widze nowa koncepcje ;) super !!!

Zbig
09-05-2007, 10:04
Ekstra, podobnie jak wszystkie poprzednie. Tutaj może nieco inna forma, ale wciąż przepyszne :D

All my life who am i?
09-05-2007, 10:14
wczesniej mnie troche sprzet ograniczal... z 5d bede mogl wreszcie zrealizowac kilka projektow... a i sama edycja obrazow przy tej formie i z tym jak naswietla 5d jest wyjatkowo prosta, ogranicza sie do konwersji do BW i ustawieniu kontrastu, ewentualnie dodanie tonacji. wczesniej trzeba bylo sleczec nad poziomami, wyciaganiem szczegolow z cieni, na co to komu? 8-)

Ptaku
09-05-2007, 10:31
Witam
Zdjecia mi sie podobaja, o ile nie sa Twoja grafika ( bo to juz inna dziedzina), a wynikowa tego co widziałes w wizjerze :)
Pozdr
rafał

All my life who am i?
09-05-2007, 10:42
bez przesady.

tak jak pisalem konwersja do BW + kontrast, reszta zostala zrobiona z poziomu aparatu. oczywiscie nie jest to realizm, ale i nie mam mowy o tym, jesli swiadomie stosuje sie taka technike, poza tym aparat fotograficzny nie rejestruje rzeczywistosci, takiej jaka widzimy oczami, reszta zalezy juz od nas, od tego co chcemy stworzyc i przekazac.

winiety jak widac, tez nie dodawalem.

moze pokaze dla przykladu jak wygladaja kompletnie czyste nefy jeszcze przed konwersja do BW dla prowonania.

http:///tola.kik.pcz.pl/~harmag/dyephoto/5d/99.jpg

w drugim zdjeciu na dole troche wyciagniete szczegoly, ale to raczej przez zwiekszanie kontrastu, niz krzywe/poziomy.

Zbig
09-05-2007, 10:50
A nie zdradziłbyś trochę techniki wykorzystanej np. tutaj - http://www.stawiarz.com/paris/007.php ? Wiele z Twoich zdjęć podejrzewałem początkowo o bycie rozszerzonymi pod względem dynamiki, ale fotki takie jak ta oraz karuzela przekreśliły moją koncepcję.

Czy w przypadku wymienionego najpierw fotka z filtrami, a potem zabawa suwakami (poziomami), krzywymi, wyostrzanie, itp., czy coś więcej? :)

Pytam z czystej ciekawości, bo przymierzam się do Tokiny 12-24 i ten obiektyw mam mieć dwa zastosowania - reporterka i właśnie tego typu prace krajobrazowe.

Pozdrawiam,
Zbyszek

yggdrassill
09-05-2007, 11:06
zdjecia jak zwykle swietne, bez zbednych elementow
juz z 5d?
a na marginesie to chyba watek o najwiekszym nasyceniu bylymi nikoniarzami ;)

Niedzwiedz
09-05-2007, 11:16
zdjecia jak zwykle swietne, bez zbednych elementow
juz z 5d?
a na marginesie to chyba watek o najwiekszym nasyceniu bylymi nikoniarzami ;)

stare nawyki do pokoazywani i komentowania fot z forum nikona ciezko teraz zmienic ;)

kjoanna
09-05-2007, 12:25
Zdjecia jak zwykle swietne.
Troche inne niz poprzednie ale ciesze sie ze nowy sprzet daje Ci nowe mozliwosci:)
W jedynce troche drazni mnie linia horyzontu na srodku.

pzdr

Myszoor
09-05-2007, 12:37
stare nawyki do pokoazywani i komentowania fot z forum nikona ciezko teraz zmienic ;)
<OT>
Poza nawykami ciężko się przestawiać na coś mniej funkcjonalnego [czyli pomysł na galerie specyficzny dla CB] w stosunku do FN czy innych :)
</OT>

Maris
09-05-2007, 12:53
wczesniej trzeba bylo sleczec nad poziomami, wyciaganiem szczegolow z cieni, na co to komu? 8-)
wcześniej to czytałem, że obróbka też była bardzo prosta, a tu okazuje się, że ślęczenie, wyciąganie szczegółów :mrgreen: - rzadka chwila szczerości? 8-)

czornyj
09-05-2007, 13:02
wcześniej to czytałem, że obróbka też była bardzo prosta, a tu okazuje się, że ślęczenie, wyciąganie szczegółów :mrgreen: - rzadka chwila szczerości? 8-)

Poczytaj sobie, ile czasu Anselm Adams spędzał w ciemni i czego tam nie wyprawiał.

Wats0n
09-05-2007, 13:11
Miło Cię na CB. Od dłuższego czasu jestem fanem Twojej miejskiej fotografii.

All my life who am i?
09-05-2007, 13:23

hehe, to nie o to chodzi, ze byla skomplikowana (bo nie jest), a raczej o to ze do uzyskania efektow takich jak mam teraz prawie 'od reki', musialem na te 'zbedna' prace poswiecic troche czasu... wiec moge wreszcie skupic sie na eksperymentowaniu z kolorem czy tonowaniem BW, a nie walka z tonalnoscia zdjecia czy smolistymi cienami. choc pewnie jak wroce do pejzazu miejskiego, to mimo wszystko i tak dalej bede eksperymetnowal z edycja, bo bardzo to lubie i kazde zdjecie chce miec odpowiednio pod tym katem dopracowane poniewaz na wydrukach widac o wiele wiecej niz na monitorze.

Maris
09-05-2007, 13:33
Poczytaj sobie, ile czasu Anselm Adams spędzał w ciemni i czego tam nie wyprawiał.
czornyj ale nie bawił się w ściemnianie odbiorcy :mrgreen: (EOT w temacie ciemni, cieni i ściemniania)

Niedzwiedz
09-05-2007, 13:40
<OT>
Poza nawykami ciężko się przestawiać na coś mniej funkcjonalnego [czyli pomysł na galerie specyficzny dla CB] w stosunku do FN czy innych :)
</OT>

dokladnie , szkoda ze tu tak nie ma ze sa galerie tematyczne i sie nie wrzuca i komentuje zdjeci :(

czornyj
09-05-2007, 13:46
czornyj ale nie bawił się w ściemnianie odbiorcy :mrgreen: (EOT w temacie ciemni, cieni i ściemniania)

Skąd wiesz? Po Adamsie wszystkiego można się spodziewać. Na imprezach był duszą towarzystwa, uwielbiał być w centrum zainteresowania i był wiecznie narąbany w trzy d... :lol:

Niedzwiedz
09-05-2007, 13:50
Skąd wiesz? Po Adamsie wszystkiego można się spodziewać. Na imprezach był duszą towarzystwa, uwielbiał być w centrum zainteresowania i był wiecznie narąbany w trzy d... :lol:

jej mam szanse zaostac Admsem ;)

czornyj
09-05-2007, 14:04
jej mam szanse zaostac Admsem ;)

Niestety, Adams miał również wady :( Był pedanteryjnym, maniakalnym perfekcjonistą o olbrzymiej wiedzy teoretycznej, niestrudzonym pracoholikiem, który w jak tylko było światło to fotografował, jak nie było - śleczał w ciemni nad powiększeniami, praktycznie nie sypiając.

Niedzwiedz
09-05-2007, 14:10
jest jakas ksazka o nim lub pamietnik chetnie poczytam :)

kjoanna
09-05-2007, 14:15
jest jakas ksazka o nim lub pamietnik chetnie poczytam :)

Jest (http://www.amazon.co.uk/Ansel-Adams-Autobiography/dp/0821222414/ref=pd_bbs_15/026-5592114-2758849?ie=UTF8&s=books&qid=1178713212&sr=8-15) autobiografia:)

czornyj
09-05-2007, 14:27
Du ju spik-a dat lęgłicz? :lol:

http://www.anseladams.com/

All my life who am i?
09-05-2007, 14:56

mialem z toba jakies sciecie, obrazilem Cie czy cos w tym stylu? bo nie wiem do czego piejesz, masz jakis zal do mnie o cos? bo zazwyczaj ludzie sa do mnie wrogo nastawieni, jesli nie uzyskaj ode mnie jednoznacznej odpowiedzi jak uzyskalem dany efekt, jedyne o czym pisza to szczegoly techniczne (przeplatajac w nich osobiste wycieczki) a kompletnie nie interesuje ich ogladanie zdjec. pokazalem NEFy, mimo, ze zwykle tego nie robie (zreszta poza Rolfem Hornem, malo jest fotografow, ktorzy ujawiaja jakiekolwiek tajniki warsztatu), na przykladzie, ktory zamiescilem widac wyraznie na ile bylo ingerowane przy konwersji do BW.

Niedzwiedz
09-05-2007, 14:59
Czrny "spikam spikam" dzieki :)

Maris
09-05-2007, 15:14
mialem z toba jakies sciecie, obrazilem Cie czy cos w tym stylu? bo nie wiem do czego piejesz, masz jakis zal do mnie o cos?
ze mną nie, absolutnie, bo pieprzenie zdjęć w szopie mnie akurat ABSOLUTNIE nie interesuje (RSE wystarcza) - z zainteresowaniem czytałem natomiast kiedyś topic, w którym przekonywałeś, że cała obróbka to poziomy i kontrast 8) a co ciekawsze, niektórzy nawet wierzyli :mrgreen:
Cóż, wolę zdjęcia robione przy użyciu aparatu, oczu i głowy (akustyka dla przykładu) :roll:

All my life who am i?
09-05-2007, 15:19
ze mną nie, absolutnie, bo pieprzenie zdjęć w szopie mnie akurat ABSOLUTNIE nie interesuje (RSE wystarcza) - z zainteresowaniem czytałem natomiast kiedyś topic, w którym przekonywałeś, że cała obróbka to poziomy i kontrast 8)

no i nadal podtrzymuje to co pisalem wczesniej. (poza tym tak jak myslalem, musiales miec jakis uraz z przeszlosci, bo nadal nie ruzmiesz i nie wiesz jak - i sie nie dowiesz 8) ).

choc ty nadal bedziesz przekonany, ze dodaje do tego jeszcze czary mary i 3 kilo koksu, tyle ze nie masz pojecia jakiego.

pozdrawiam.

Niedzwiedz
09-05-2007, 15:38
ludzie dajcie spokoj, all.. ma swoj patent ktory wypracowal wciagu kilku lat i nie chce sie dzielic tym , uszanujmy to ! ja wielokrotnie podgladalem foty all... i zawsze chcialem uzyskac takie efekty jak on , niestety marnie mi to szlo ale za to wyrobilem sobie robienie cz/b za pomoca krzywych i tez nie mowie jak :)

czornyj
09-05-2007, 15:40
ze mną nie, absolutnie, bo pieprzenie zdjęć w szopie mnie akurat ABSOLUTNIE nie interesuje (RSE wystarcza) - z zainteresowaniem czytałem natomiast kiedyś topic, w którym przekonywałeś, że cała obróbka to poziomy i kontrast 8) a co ciekawsze, niektórzy nawet wierzyli :mrgreen:
Cóż, wolę zdjęcia robione przy użyciu aparatu, oczu i głowy (akustyka dla przykładu) :roll:

Zawsze osoby snobujące się na naturalistów, wrogów PS-a rekrutują się spośród totalnych laików, którzy choćby o szlachetnych technikach ciemniowych bladego pojęcia nie mają i żyją w złudzeniu, że zrobienie zdjęcia (czy to analogiem, czy cyfrą) to tylko pstryk-pstryk-uwaga-leci ptaszek!!! - a potem do labu i wiooo na papier!

Polecam zapoznać się nieco z historią fotografii, pooglądać albumy, odwiedzić Muzeum Fotografii, książki jakieś poczytać...

Maris
09-05-2007, 15:48
Zawsze osoby snobujące się na naturalistów, wrogów PS-a rekrutują się spośród totalnych laików, którzy choćby o szlachetnych technikach ciemniowych bladego pojęcia nie mają i żyją w złudzeniu, że zrobienie zdjęcia (czy to analogiem, czy cyfrą) to tylko pstryk-pstryk-uwaga-leci ptaszek!!! - a potem do labu i wiooo na papier!

Polecam zapoznać się nieco z historią fotografii, pooglądać albumy, odwiedzić Muzeum Fotografii, książki jakieś poczytać...
Nie, ja absolutnie nic nie czytam, nie oglądam i w życiu (tfu!) nie byłem w żadnym muzeum. Więcej, jestem ciemny (czornyj) jak tabaka w rogu :lol: a Adams to dla mnie facet z rodziny Adamsów (ten ciemny). Nie wiem, tylko skąd wiedziałeś, że jak robię zdjęcia, to wołam: "pstryk, pstryk-uwaga-leci ptaszek" - prorok jakiś? Do labu (to od laboratorium? jeśli tak, to biegam tam tylko z moczem) nie latam w ogóle, wszystkie zdjęcia drukuję na drukarce, na szarym papierze ...
"Zawsze osoby snobujące się na naturalistów, wrogów PS-a rekrutują się spośród totalnych laików" - kilka osób na tym forum przeczytało to z pewnością z wielkim zainteresowaniem 8-)

czornyj
09-05-2007, 16:00
Nie, ja absolutnie nic nie czytam, nie oglądam i w życiu (tfu!) nie byłem w żadnym muzeum. Więcej, jestem ciemny (czornyj) jak tabaka w rogu :lol: a Adams to dla mnie facet z rodziny Adamsów (ten ciemny). Nie wiem, tylko skąd wiedziałeś, że jak robię zdjęcia, to wołam: "pstryk, pstryk-uwaga-leci ptaszek" - prorok jakiś? Do labu (to od laboratorium? jeśli tak, to biegam tam tylko z moczem) nie latam w ogóle, wszystkie zdjęcia drukuję na drukarce, na szarym papierze ...
"Zawsze osoby snobujące się na naturalistów, wrogów PS-a rekrutują się spośród totalnych laików" - kilka osób na tym forum przeczytało to z pewnością z wielkim zainteresowaniem 8-)

To czemu wypisujesz takie piramidalne bzdury? Jak można w przypadku zdjęć cyfrowych zadecydować o miękkości/twardości, tonalności zdjęcia, maskować, plamkować itd. bez pomocy Photoshopa? W ciemni można było wywołać film na 100 sposobów, były różne rodzaje papieru, głowice z filtrami i papier multigradacyjny - a w cyfrze jak można zadecydować o kontrastowości zdjęcia? Kartę w Rodinalu wymoczyć? A może twoim zdaniem w ciemni "pieprzyło" się zdjęcia, a Prawdziwy Fotograf to był taki demiurg, że już w momencie naciskania migawki zmuszał negatyw siłą woli do tego, by naświetlił się w jedynie słuszny sposób, a wywołanie i wykonanie powiększenia stanowiło już tylko prostą, powtarzalną i mechaniczną czynność?

Bonczar
09-05-2007, 16:10
Jak dla mnie zdjęcia są bardzo dobre, efekty uzyskane na zdjęciach są jeszcze dla mnie lepsze - chciałby się kiedyś tego nauczyć :roll:
Jak dla mnie to że kolega all... nie chce zdradzić swoich tajników warsztatu jest zrozumiałe i ma do tego pełne prawo a wasza kłótnia jest dla mnie bez sensu... Zaraz dołączy do tego któryś z "wszechmogących" i porozstawia was do kątów...

Maris
09-05-2007, 16:15
a w cyfrze jak można zadecydować o kontrastowości zdjęcia? Kartę w Rodinalu wymoczyć?
ja robię to przy wywoływaniu RAWa ...
i w ten sposób z jednej uwagi (w zamyśle żartobliwej) zrobiło się strzelanie do jednej bramki ... Nie chcę dalej ciągnąć tej głupiej już rozmowy, a mógłbym, gdybym pokazał tu kilka przykładów "zdjęć", które z "miękkością/twardością, plamkowaniem, poprawianiem tonalności" mają tyle samo wspólnego, co Sarkozy z prawdziwą prawicą. Ale po co? Jeszcze czornemu żyłka pęknie, a w sumie to jeszcze młody człowiek ... W sumie byłbym kontent, gdybyś swoje wywody częściej ilustrował własnymi zdjęciami, a nie bełkotem technicznym, co dla takich lajkoników 8) jak ja, co to nigdy w życiu ciemni nie widzieli, byłoby bezcenną nauką. Pewnie też wiesz, że teoretycy (silni w gębie) rzadko kiedy nadążają za praktyką ...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Jak dla mnie to że kolega all... nie chce zdradzić swoich tajników warsztatu jest zrozumiałe i ma do tego pełne prawo a wasza kłótnia jest dla mnie bez sensu...
A ja mam w d ... (domku pod lasem) jego tajniki i jego warsztat 8) a co do sensu kłótni, to się zgadzam, co napisałem wyżej ;)

Scream
09-05-2007, 17:01
All twoje zdjęcia już od dłuższego czasu przeglądam na plfoto, a także na stronie www. Nie wnikam w to ile w nich jest PS'a. Mnie się podoba efekt końcowy i to się liczy. Za największy plus uważam fakt,że te fotki wzbudzają emocje. A dla mnie największą wartość mają właśnie takie zdjęcia, które skłaniają do myślenia, pobudzają. Poza tym lubię tą czerń i mroczny klimat. Jest w tym coś interesującego.

Tak z ciekawości...Skąd pomysł na taki nick ? Czyżbyś słuchał KoRn'a ? :-D

czornyj
09-05-2007, 17:32
ja robię to przy wywoływaniu RAWa ...
i w ten sposób z jednej uwagi (w zamyśle żartobliwej) zrobiło się strzelanie do jednej bramki ... Nie chcę dalej ciągnąć tej głupiej już rozmowy, a mógłbym, gdybym pokazał tu kilka przykładów "zdjęć", które z "miękkością/twardością, plamkowaniem, poprawianiem tonalności" mają tyle samo wspólnego, co Sarkozy z prawdziwą prawicą. Ale po co? Jeszcze czornemu żyłka pęknie, a w sumie to jeszcze młody człowiek ... W sumie byłbym kontent, gdybyś swoje wywody częściej ilustrował własnymi zdjęciami, a nie bełkotem technicznym, co dla takich lajkoników 8) jak ja, co to nigdy w życiu ciemni nie widzieli, byłoby bezcenną nauką. Pewnie też wiesz, że teoretycy (silni w gębie) rzadko kiedy nadążają za praktyką ...

Dzięki za troskę, ale jestem opanowany - może dałeś się zwieść figurom retorycznym.

W mojej opinii osoba, którą nurtują duperelne kwestie czy fotoedycja nie była - broń Boże - zbyt forsowna i wg. której Photoshopem jedynie "pieprzy" się zdjęcia, musi mieć dość blade pojęcie o fotografii. Nawet jeśli All_my_life... używa środków wykraczających poza warsztat fotografii tradycyjnej, to nie rozumiem w myśl jakiej zasady miałby się ograniczać. Zapewne w myśl zasady inż. Mamonia powinien zostać epigonem epigonów?

Obawiam się zatem, że nawet ilustrowanie moich wywodów stanowiłoby daremny trud. Nie zauważyłem też, byś sam jako argumentów w sprzeczce z All_my_life... używał swych arcydzieł fotograficznych, więc doprawdy nie wiem skąd pomysł, by wymagać tego od innych.

Starałem się przedstawić swoje opinie jasno i precyzyjnie, nie dopatruję się w nich bełkotliwości, a użyta terminologia to nic arcyfachowego. Jeżeli masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego, to niestety - pozostaje mi jedynie polecić samodoskonalenie i pogłębianie fotograficznej erudycji.

All my life who am i?
09-05-2007, 17:36
A ja mam w d ... (domku pod lasem) jego tajniki i jego warsztat 8)

wiem ze masz w dupie, bo od samego poczatku jedynym twoim celem bylo krytykowanie, dla samego krytykowania. to latwo przychodzi, szczegolnie jesli sie jest anonimowym, nie ma sie strony www, nikt nie zna twojego nazwiska, nikt nie widzial twoich zdjec i nikt cie nie zna, mozna sobie wtedy bezkarnie kazdego obrazac.

Tak z ciekawości...Skąd pomysł na taki nick ? Czyżbyś słuchał KoRn'a ? :-D

jakos tak zostalo jeszcze z czasow plfoto, kiedy okazalo sie ze po wpisaniu nazwy konta i nazwy uzytkownika, pod zdjeciem wyswietla sie tylko nazwa uzytkownika, w ktora wpisalem ten cytat, to chyba wlasnie z pierwszej plyty korna, dawno to bylo nie pamietam, uzywam tej xsywy tylko na forach nikona, canona i cyberfoto, bo na deviantart, artlimited czy onephoto mam juz xsywe: angelreich lub po prostu moje nazwisko.

Scream
09-05-2007, 20:04
to chyba wlasnie z pierwszej plyty korna, dawno to bylo nie pamietam.

Dokładnie tak, pierwsza płyta , track 5 - "Faget" . Tym bardziej pozdrawiam słuchacza :wink:

All my life who am i?
30-05-2007, 09:24
[01]
http://tola.kik.pcz.pl/~harmag/dyephoto/5d/zachod1.jpg

[02]
http://tola.kik.pcz.pl/~harmag/dyephoto/5d/zachod2.jpg

[03]
http://tola.kik.pcz.pl/~harmag/dyephoto/5d/zachod3.jpg

Wszystkie postaci prawdziwe :)
Kolory nie manipulowane, winieta nie dodawana komputerowo, wszystko powstalo na poziomie naswietlania zdjecia.

Vadim
30-05-2007, 09:49
No i co ja mam Ci napisać? Że świetne, wzbudza emocje, zmusza do zastanowienia?
Przecież to widać...:-)

Pozdrawiam

panczo
30-05-2007, 10:14
Wielkie gratulacje bardzo udanych zdjęć.
Swoją drogą to musiało być kilka filtrów aby uzyskać taką winietę ;)

Scream
30-05-2007, 12:23
Absolutne mistrzostwo. Choc najbardziej poboba mi się 1 i 2. Jakim sposobem uzyskałeś taką winiete ? Filtry czy może szkło ?

MMM
30-05-2007, 12:51
Absolutne mistrzostwo. Choc najbardziej poboba mi się 1 i 2. Jakim sposobem uzyskałeś taką winiete ? Filtry czy może szkło ?
Skupiasz się na najmniej istotnych rzeczach :-). A taką winietę to się w 2 minuty robi ręcznie na warstwie w PS malując miękkim czarnym pędzlem.

Kolaj
30-05-2007, 12:54
Kolory nie manipulowane, winieta nie dodawana komputerowo, wszystko powstalo na poziomie naswietlania zdjecia.

A taką winietę to się w 2 minuty robi ręcznie na warstwie w PS malując miękkim czarnym pędzlem.

No tak, ale patrz wyżej

All my life who am i?
30-05-2007, 13:40
Swoją drogą to musiało być kilka filtrów aby uzyskać taką winietę ;)

3 filtry i lekkie przeslonianie holdera rekami od dolu i gory.

Myszoor
03-06-2007, 19:04
3 filtry i lekkie przeslonianie holdera rekami od dolu i gory.
Czyli jednak je "poPSułeś" - ino inną techniką :D

Gratuluję warsztatu.

All my life who am i?
06-06-2007, 11:47
[01]
http://tola.kik.pcz.pl/~harmag/dyephoto/5d/minimal/08.jpg

[02]
http://tola.kik.pcz.pl/~harmag/dyephoto/5d/minimal/09.jpg

[03]
http://tola.kik.pcz.pl/~harmag/dyephoto/5d/minimal/10.jpg

[04]
http://tola.kik.pcz.pl/~harmag/dyephoto/5d/minimal/11.jpg

[05]
http://tola.kik.pcz.pl/~harmag/dyephoto/5d/minimal/12.jpg

[06]
http://tola.kik.pcz.pl/~harmag/dyephoto/5d/minimal/13.jpg

[07]
http://tola.kik.pcz.pl/~harmag/dyephoto/5d/minimal/14.jpg

kjoanna
06-06-2007, 12:13
To chyba proby na konkurs "dluga ekspozycja w dzien":)
Ladna tonacja. 2 i 7 najbardziej mi sie podobaja:)

perqsista
06-06-2007, 13:16
IMHO świetna seria.
Nr 4 by mnie zabiło minimalizmem gdyby się udało jeszcze bez tej łodzi zrobić (sam palik):mrgreen:

Arturek
06-06-2007, 14:10
Podobają się :)

Scream
06-06-2007, 15:47
Foty jak najbardziej :D Piekna tonacja.

frikmen
06-06-2007, 19:37
bardzo ładne

skoro robisz takie rzeczy zobacz to

http://px3.fr/winners/2007/zoom.php?eid=83741-06&uid=2222739
http://px3.fr/winners/2007/zoom.php?eid=83808-06&uid=2222791&count=0
pozdrawiam

All my life who am i?
03-10-2007, 20:29
[1]

http://tola.kik.pcz.pl/%7Eharmag/dyephoto/walia2/01.jpg

[2]

http://tola.kik.pcz.pl/%7Eharmag/dyephoto/walia2/02.jpg

[3]

http://tola.kik.pcz.pl/%7Eharmag/dyephoto/walia2/12.jpg

[4]

http://tola.kik.pcz.pl/%7Eharmag/dyephoto/walia2/04.jpg

[5]

http://tola.kik.pcz.pl/%7Eharmag/dyephoto/walia2/09.jpg

[6]

http://tola.kik.pcz.pl/%7Eharmag/dyephoto/walia2/06.jpg

sniper88
03-10-2007, 20:30
Dlugo kazales czekac na nowe fotki:p Jak zwykle jestem pod wielkim wrazeniem:)
Najbardziej podobaja mi sie 1,2,4-nic dodac nic ujac;)

Kubaman
03-10-2007, 20:33
W galeriach każdy może mieć tylko jeden wątek. Połączyłem.

Fan nr 1
03-10-2007, 20:38
Ależ mroczne. Gotyckie, że tak powiem

All my life who am i?
03-10-2007, 20:46
W galeriach każdy może mieć tylko jeden wątek. Połączyłem.

a szkoda, bo troche chaos... no... ale... jak mus, to... 8-)

iktorn92
03-10-2007, 21:42
Ale zaje.... Bardzo mi sie podobają. Dawno takich fajnych fot nie widziałem. Można udowodnić że jednym szkłem można robić fajne foty i wcale nie trzeba nosić całej torby wypełnionej po brzegi :)

swiatlo
03-10-2007, 21:47

Nie wspominając że był wspaniałym muzykiem pianistą i jeszcze dość długo nie był pewny czy zamiast fotografem czy nie zostać pianistą wirtuozem.
W dniu jego śmerci u niego w domu grał Vladimir Ashkenazy z prywatnym dedykowanym koncertem.

Kreon
04-10-2007, 02:43
Czy 2 i 3 to Brecon, 5 Cardiff a 6 to Swansea?

1507
04-10-2007, 10:22
robią wrażenie, gratulacje