PDA

Zobacz pełną wersję : [Tomek Bogut] znowu polak - portret, fashion

iczek
01-06-2007, 12:51
Bardzo dobry poziom. Portret polecam.
Kilka naprawde "perelkowatych" !!
Warto spojrzec.

http://www.tomekbogut.com/

Robert31-R1
01-06-2007, 16:59
bardzo dobre ale jak przeglądam wszystkie galerie które ostatnio polecaleś to odnoszę dziwne wrażenie że robił je ten sam czlowiek ( w sensie oczywiście strony internetowej) ciekawi mnie zatem (może wiesz) jak to jest robione? Jakiś automat do stron? jaki to program?

Endriusza
01-06-2007, 17:12
Może i mi się zarobi, ale co mi tam szkodzi napisać co myślę po kilku piwach po pracy w piątek.
Od strony technicznej zdjęcia podobają mi się, ale moje poznanie techniki dopiero raczkuje. Co mi się nie podoba to takie poważne (przynajmniej według mnie) pozowane czy wymuszone miny modelek. Na seriach są po dwa lub trzy sprawiające wrażenie naturalch, a przy pozostałych odnoszę wrażenie, że modelka "zbytnio przejęła się pozowaniem". Mam sam problem z modelkami aż do córki włącznie. Pomimo, że sama biega z aparatem, to na widok obiektywu dostaje taki poważny wyraz twarzy. Wiem, że to zadanie fotografa ażeby do tego nie dopuścić. Jeszcze nie potrafię tego powsrzymać.

tomisiek
01-06-2007, 20:37
Piotrze, a nie wydaje Ci się, że troszkę autor przegadał tą galerię?

po diabła umieszczał po 6-7 zdjęć z jednej sesji? na mnie robi to takie wrażenie, jakby sam nie mógł zdecydować które najbardziej mus się podoba.

co innego, gdy kilka fot ma myśl przewodnią, jest serią. ale w jego galerii jest kilka przykładów protfolio zrobionego przez 2 godziny popołudnia / selekcja z 350 zdjęć i powieszenie 12.

tam kilka bardzo fajnych fot tonie w sporej ilości niepotrzebnych powtórzeń.

:) ale na pewno warta obejrzenia.

pozdrawiam i dziękuję za odnajdywanie :)

iczek
02-06-2007, 13:21
tomisiek - masz racje. Ja cierpie na ten sam syndrom i wlasnie zamierzam przeorganizowac wlasna strone, bo dokladnie mam takie odczucia jak ty :) Zarowno do galerii cytowanej, jak i wlasnej...
Dobrze, ze to napisales... zmobilizowales mnie :)

izibukasession
18-06-2007, 11:19
ja też zamieszczałam kiedyś kilkanaście zdjęć z sesji teraz juz tylko 3 :) i naprawde jest to cieżką sztuką zgadzam sie bardzo dobry jest najbardziej podoba mi sie jednak galeria numer 9 :) polecam wiec dajem :)