Zobacz pełną wersję : zakup 30D
fotobaraba
29-05-2007, 13:33
witam!
Dojrzałem finansowo aby kupić 30D
proszę o doradztwo z Waszej strony jak znalezć najlepszą ofertę.
Myślę o nowym sprzęcie bądż używany ale jeszcze na gwarancji.
dzięki
ceneo, skąpiec, dzial Sprzedam na canon board, wycieczka do USA albo Hong Kongu...
fotobaraba
29-05-2007, 20:04
ceneo, skąpiec, dzial Sprzedam na canon board, wycieczka do USA albo Hong Kongu...
Nic nowego od jakiegoś czasu śledzę powyższe:evil: - chodziło mi raczej o jakąś "perełkę" o której nie wiem:?: ,a jeśli chodzi o wycieczkę to odpada samolot nie lata za darmo, natomiast jeśli ktoś lata tam i może za drobną opłatą sprowadzić to proszę bardzo.
mattnick
29-05-2007, 20:42
allegro.pl bo nie było :)
fotobaraba
29-05-2007, 20:50
allegro.pl bo nie było :)
se jaja robicie?
Możecie usunąć ten temat.
mattnick
29-05-2007, 20:57
My ??!! Chyba sobie żartujesz. Piszesz o poradę jak znaleźć najniższą cenę...dostajesz gotowe porady i jeszcze narzekasz...
mor_feusz
29-05-2007, 21:02
http://stores.ebay.co.uk/Canon-Outlet (canon wystawia REFRUBy - czyli wystawowe - albo komus sie odwidzialo - albo pudelko bylo uszkodzone). Ja kupilem drukareczke (Brand NEW) tylko pudelko nie wygladalo za "ladnie - troche takie jakis jakby ktos za nie zaczepil i oderwal nalepke z czescia kodu kreskowego
Jacek Deka
29-05-2007, 21:03
Najtaniej kupisz w JuEsEj (USA).
Gdziekolwiek tam, bo i tak taniej niż u nas. :)
nikt tu sobie jaj nie robi. poszukaj po prostu. nikt za Ciebie nie kupi aparatu.
fotobaraba
29-05-2007, 21:25
My ??!! Chyba sobie żartujesz. Piszesz o poradę jak znaleźć najniższą cenę...dostajesz gotowe porady i jeszcze narzekasz...
dzięki za radę ale już mały polak wie że należy zpenetrować allegro.pl
obecnie najniższa cena to 3750 - zwrot 390
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
http://stores.ebay.co.uk/Canon-Outlet (canon wystawia REFRUBy - czyli wystawowe - albo komus sie odwidzialo - albo pudelko bylo uszkodzone). Ja kupilem drukareczke (Brand NEW) tylko pudelko nie wygladalo za "ladnie - troche takie jakis jakby ktos za nie zaczepil i oderwal nalepke z czescia kodu kreskowego
dzięki
obecnie jest za £460 zostało 22 godziny do zakończenia będę obserwować
Mogę póżniej prosić o informacje dodatkowe na e-skrzynkę?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Najtaniej kupisz w JuEsEj (USA).
Gdziekolwiek tam, bo i tak taniej niż u nas. :)
dziękuję
obecnie można za 1043$ nóweczka
lecz mam znajomego który by mi przywiózł na szyi.
Pozdrawiam wszystkich
Fotobaraba. Moze chociaz napiszesz do jakiej ceny i w ogole skad jestes. Jesli z Krakowa to i ja CI moge pomoc. Tylko sprecyzuj!
fotobaraba
29-05-2007, 21:51
Fotobaraba. Moze chociaz napiszesz do jakiej ceny i w ogole skad jestes. Jesli z Krakowa to i ja CI moge pomoc. Tylko sprecyzuj!
Witam!
Dobrze że tutaj zajrzałeś.
Jestem z Śląska Cieszyńskiego natomiast odległość nie stanowi problemu pracuję w terenie w serwisie na terenie Śląska..
Myślałem że da się zejść z ceną poniżej 3300 za nowy?
Zejdz na ziemie:) po 3300 to rzadko kiedy uzywki schodza. A ty pewnie chcialbys jeszcze Cashback z tego.
fotokor1
30-05-2007, 13:58
witam poszukaj u Michalmaga z łodzi miał ostatnio za 3200 na allegro polecam sprzedawcę podaję tel.790222630
Weź pod uwagę usera z allegro o nicku Gandini.
Aukcja https://ssl.allegro.pl/item199306305_canon_30d_body_euro_gwar_nowy_korpus _wez_390zl_.html
Cena 3699 zł , z roczną gwarancją w Polsce i drugi rok realizowany przez niego.
Daje podbitą eurogwarancję oraz paragon ze sklepu w Niemczech.
Na tak kupiony 30D i z takimi papierami dostałem zwrot 370zł (bo 20 zł zabrał bank).
Czyli pod zwrocie: 3329 zł (na gwarancji w Canon Polska).
Jeśli chodzi o tańsze oferty to ze swojego doświadczenia wiem, że oferty takie wiążą się z gwarancją realizowaną tylko przez TIPa (za jego pośrednictwem).
Często Ci sami sprzedawcy mają dwie ceny na towar: ta wyższa dotyczy sprzętu z roczną gwarancją realizowaną w serwisie Canon Polska.
fotokor1
30-05-2007, 18:20
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=200642700
fotobaraba
30-05-2007, 19:47
dziękując za wszystko prosząc o jeszcze!
Pozdrawiam
mor_feusz
30-05-2007, 21:30
pamietaj ze te aukcje na ebay'u - to chyba tylko na terenie UK dowoz