Zobacz pełną wersję : 350D, nowy - gdzie najtaniej?
Szukam samego korpusu, względnie z obiektywem kitowym. Oczywiście fabryczne nówki, nie refurbished czy powystawowe. Byłoby nawet baaardzo miło, gdyby ktoś znał jakieś tanie miejsce w Poznaniu, ale generalnie upierał się nie będę ;-)
Ceneo i Skąpca przejrzałem - za drogo. Z kolei na Allegro nowych egzemplarzy jak na lekarstwo. Jeśli macie jakiś cynk, z jakiego innego źródła możnaby tanio 350tkę wyrwać, będę bardzo dźwięczny :-)
Ja bym wolał 400D:) Ale jak chcesz 350D to wiem że mieli dośc duzo w Saturnie we Wrocławiu. Nie wiem czy jest saturn w Poznaniu ale warto sprawdzić.
Saturn dopiero będzie w galerii Pestka.
Może jest ktoś chętny kupić dla mnie takiego 350D? :) W jakich cenach one w ogóle chodzą w Saturnach?
Jutro moge skoczyć i sprawdzę. Saturna mam 5 minut od politechniki:)
Saturn chyba sie bardzo nie lubi z Canonem. U mnie w kraku nie ma ANI jednego body Canona i ANI jednej lampy Canona i ANI jednego obiektywu Canona! Od poczatku otwarcia sklepu (ponad rok) nie pojawil sie tam zaden sprzed reklamowany czerwonym C. Sigmy dla Canona i owszem, SOny, Nikony .... Moze Saturn czyms im podpadl?
Dziś nie dałem rady moze jutro po kołach skocze. U nas podobnie są puszki Canona 400D i 350D była jedna Sigma dla Canona a tak sam Nikon solny i pentax.
Jeśli ktoś chce kupić nowego 350d z kitem to dziś w nowym Saturnie w Warszawie przy ul.Głębockiej 13 jest po 1899zł
Poniżej zamieszczam link do pdf z ich gazetką:
http://www.saturnpolska.pl/oferta.php
pozdrawiam
Saturn dopiero będzie w galerii Pestka.
(mały OT)
Gdzie będzie ta galeria? To ta którą budują koło Plazy?
MacGyver
01-06-2007, 13:52
http://canon-board.info/showthread.php?p=319231
(mały OT)
Gdzie będzie ta galeria? To ta którą budują koło Plazy?
Tak. Otwarcie chyba dopiero w przyszłym roku.
Otwarcie w listopadzie 2008, dokładnie :-) Znajomy pracuje tam jako inżynier. Na wizualizacjach wygląda to nawet nieźle, chociaż Browaru raczej nie pobije ;-)
Co do mojego pytania na początku tematu, to już znalazłem - co prawda nazywa się 400D, ale też jest nowy i w sumie niedrogi ;-) Dzięki wszystkim za udział w dyspucie.