PDA

Zobacz pełną wersję : potrzebna pomoc w obróbce

mkwiek
24-05-2007, 11:14
www.fotoart.blink.pl/fotki/Untitled-1.jpg

pomóżcie mi w tym skanie. jego stan jest beznadziejny a koleżanka prosiła mnie bo potrzebuje do pracy mgr na dziś wieczór/jutro rano. ja coś kombinowałem ale wiem, że u nas na forum jest kilku geniuszy PS i na pewno potraficie lepiej. pomożcie, chodzi o to aby nadawał się do pracy mgr i był po prostu ładny :) dzięki

rev
24-05-2007, 11:55
chyba jednak szybciej to przerysujesz niz poprawisz...
imho szkoda zachodu,

POZDRAWIAM

SimOn!
24-05-2007, 12:01
no pomojemu tez latwiej i szybciej bedzie to przerysowac w corelu, mozna to robic w max 30 minut i bedzie wygladalo naprawde profi

Zielony
24-05-2007, 12:06
Odezwij się do bonk'a. Dla niego to bułka z masłem. Zrobi Ci to w Corelu w 5* minut.

*jeśli się mu będzie chciało ;)

Zaibatsu
24-05-2007, 12:18
zaraz Ci to naskrobie :p

DoMiNiQuE
24-05-2007, 14:03
Prosze bardzo. Nudzilo mi sie w pracy, a ze lubie klikac to wyklikalem ;) Bedziesz musial sobie jedynie pokolorowac bo za bardzo nie wiedzialem co i jak :)

https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://dominique.stage.com.pl/stuff/cb/przekroj2.jpg)

Na PW wysle Ci namiary na PSD. Jest sporo wiekszy i na warstwach wiec bedziesz mogl latwo wrzucic kolor i poprawic ewentualne bledy.

mkwiek
24-05-2007, 14:43
Na PW wysle Ci namiary na PSD. Jest sporo wiekszy i na warstwach wiec bedziesz mogl latwo wrzucic kolor i poprawic ewentualne bledy.
dobra, czekam, super i dzięki :)
chyba zrobię konkurs bo mam już w sumie dwa projekty - każdy zupełnie inny. Koleżanka będzie mogła wybierać :) powiem jej, żeby rozdała jakieś nagrody :)

bonk
24-05-2007, 15:53
Odezwij się do bonk'a. Dla niego to bułka z masłem. Zrobi Ci to w Corelu w 5* minut.

TYLKO NIE W CORELU! Bez takich mi tu prosze ;)

DoMiNiX tyś to w PSie wyrzeźbił?
No, prawdziwy fotoszopowiec z ciebie :mrgreen:

mkwiek
24-05-2007, 15:56

bonk, wrzuć swoje trzy grosze na temat tego :)

DoMiNiQuE
24-05-2007, 16:12

Fale dunaju w khem ...Corelu :mrgreen: a reszta w szopie :)

bonk
24-05-2007, 16:14
bonk, wrzuć swoje trzy grosze na temat tego :)

no w ****ch sie poprzewracalo od tego dobrobytu, masz dwa a jeszcze ci malo :mrgreen:

mkwiek dopiero przeczytalem twoja prosbe o pomoc, a ze inni byli szybsi w niesieniu pomocy to po co ja mam rysoawac to samo.
moze innym razem jak bedziesz mial cos bardziej kolorowego :P :mrgreen:

DoMiNiQuE
24-05-2007, 16:27
moze innym razem jak bedziesz mial cos bardziej kolorowego :P :mrgreen:
To tzreba jeszcze pokolorowac ...tylko nie wiem jak bo z tego skanu to kilka wersji mi do glowy przychodzi ;)

mkwiek
24-05-2007, 22:20
spoko bonk :)

SimOn! i DoMiNiQuE - dziękuje Wam za pomoc. Obaj przesłaliście fajne pliki. DoMiNiQuE czarno biały z konturami, SimOn! kolorowy bez konturów :) powiem Wam, że dałem oba koleżance i ucieszona na maksa. macie od niej pozdrowienia i ogrom uścisków :) oczywiście nie mógłbym skłamać, że to moje :)
jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI :) będziecie w kraku - przypomnieć się :) stawiam piwo :)

DoMiNiQuE
24-05-2007, 22:40
No problem. To byl drobiazd :)

P.S.
Pozdrow kolezanke ;)

SimOn!
24-05-2007, 22:43
:mrgreen: no to milo :mrgreen:

miszaqq
24-05-2007, 23:00
No problem. To byl drobiazd :)

hehe, taki tam drobiazg, moze jakis tutorialik jak odzyskac z tak marnego skanu takie cos ? tak pi razy drzwi, krok po kroku i w czym ci sie tak ladnie udalo ? bo efekt jest na moj gust rewelacyjny, moje gratki ze znalazl sie ktos komu sie chcialo zupelnie bezinteresownie pomoc drugiej osobie

DoMiNiQuE
24-05-2007, 23:10
hehe, taki tam drobiazg, moze jakis tutorialik jak odzyskac z tak marnego skanu takie cos ? tak pi razy drzwi, krok po kroku i w czym ci sie tak ladnie udalo ?
Powiem tak. Z tego skanu odzyskanie czegokolwiek graniczylo z cudem, wiec postanowilem przerysowac wszystko od podstaw bo po pierwsze mniej czasu to zajelo a i efekt jest zdecydowanie lepszy :) Tak jak napisalem wczesniej, fale dunaju obrysowalem na podstawie zalaczonego pliku w (iBonk wybacz ;) ) Corelu a reszte, czyli wypelnienia wzorkami ( za pomoca patternow) oraz oznaczenia w PS.

mkwiek
25-05-2007, 10:32
moje gratki ze znalazl sie ktos komu sie chcialo zupelnie bezinteresownie pomoc drugiej osobie
za to jestem OZGROMNIE wdzięczny :)