PDA

Zobacz pełną wersję : Pudełka na baterie / akumulatory AA w Media-Markt Kraków

HuleLam
16-05-2007, 07:33
Hej,
W krakowskim MM (nie wiem jak w innych) są właśnie w promocji pudełka na 4 akumulatory / bateryjki AA/AAA. Cena dość promocyjna, bo 3 szt. za 9.99. Wczoraj była ich jeszcze prawie cała skrzynka (leżą blisko kas)

Tak lojalnie informuję :)

mkwiek
16-05-2007, 16:04
Hej,
W krakowskim MM (nie wiem jak w innych) są właśnie w promocji pudełka na 4 akumulatory / bateryjki AA/AAA. Cena dość promocyjna, bo 3 szt. za 9.99. Wczoraj była ich jeszcze prawie cała skrzynka (leżą blisko kas)

mam takie :) przydają się bo mi się po torbie aku nie błąkają :)

MacGyver
16-05-2007, 16:06
Hej,

W piątek byłem w dwóch wrocławskich MM, były tylko Hamy, na 8 szt (strasznie wielkie, nie pasują do torby foto) za dwadzieścia kilka zł. Ale sprawdzę, bo szukam takich pudełek od dłuższego czasu :-)

Dzięki za info :-)

Zielony
16-05-2007, 16:08
A Tomasz1972 już nie sprzedaje?? ;) Kiedyś sprzedawał - sam kupowałem.

Tomasz1972
16-05-2007, 16:29
W piątek byłem w dwóch wrocławskich MM, były tylko Hamy, na 8 szt (strasznie wielkie, nie pasują do torby foto) za dwadzieścia kilka zł. Ale sprawdzę, bo szukam takich pudełek od dłuższego czasu :-)

Dzięki za info :-)

A czemu nie pytałeś na zlociku ? mam cały karton :)

MacGyver
16-05-2007, 16:31
A czemu nie pytałeś na zlociku ? mam cały karton :)
O to się dobrze składa, zmówię u Ciebie wysyłkowo.... a do paczki wrzucisz jeszcze tę osłonkę co to ją w Twojej furmance zostawiłem :-)