Zobacz pełną wersję : [Battle] EchoX vs [???] - Motocross, CrossCountry
Witam
Temat: Motocross, CrossCountry (motory)
Ilosc zdjec: 1-2 (do ustalenia)
Zdjecia moga byc wyciagniete z archiwum ;) (byle nie publikowane)
Jakis chetny sie znajdzie do pojedynku??
Oj z Tobą może być ciężko wygrać w tym temacie ;) Niepublikowane na forum czy ogólnie?
eee.... przesadzasz
najlepiej nigdzie nie publikowane...
paparazzo
14-05-2007, 18:00
Maciej. A są jakieś tego typu imprezy przez najbliższe 2 tygodnie w Kuj-Pom? Bo ja bym chętnie spróbował. :)
Jak się nie zbierzecie to może się dołączę.. za 2 tygodnie w niedziele jak pogoda dopisze mam umówionych znajomych na zdjęcia jak jeżdżą po skałkach na motorach motocrossowych -ale nic pewnego - więc jak się uda i termin będzie odległy to będe rezerwowy..
Pozdr
Artur
paparazzo wiem ze za dwa tygodnie ma byc motocross w Olsztynie, a czy gdzies blizej to nie mam pojecia
paparazzo
15-05-2007, 10:30
Olsztyn. Hmmm. Jedziemy?
Ja ostatnio fociłem mistrzostwa w Gdańsku. Choć nie wyszło mi nic powalającego, to w Battlu chętnie wezmę udział - ot tak, dla emocji :p.
no dobra... to moze przyspieszymy
Termin wysylania fotek: Niedziela
Ilosc fotek: 2
pasuje??
widzialem ze:
Driver
Kraszan
sa zdecydowani
Sibil?? - nie mieknij ;)
:) Ja trochę mam ale wszystko nowe gdzieś tam wrzucam więc.. ;) Poza tym niedzielny termin - nie dam rady. Pozdrawiam i życzę powodzenia
no dobra... to moze przyspieszymy
Termin wysylania fotek: Niedziela
pasuje??
widzialem ze:
Driver
Kraszan
sa zdecydowani
OK. Foty już przygotowane, termin też mi pasi.
Czy można jeszcze się zapisać? Jeśli tak, to ja chętnie.
sepq jak najbardziej, im wiecej nas bedzie tym lepsza zabawa ;)
No to się biorę do przygotowywania fotek. Raz byłem na imprezie motocrossowej, może coś się z tego wydłubie :)
w takim razie i ja cos zaprezentuję.
czyli aktualna lista:
Driver
Kraszan
sepq
dan7770
EchoX
pozostale ustalenia tez wszystkim pasuja??:
Temat bitwy: Motocross, CrossCountry (motory)
Termin ostateczny wysylania fotek na bitwe: Niedziela
czyli aktualna lista:
pozostale ustalenia tez wszystkim pasuja??:
Temat bitwy: Motocross, CrossCountry (motory)
Termin ostateczny wysylania fotek na bitwe: Niedziela
Muszą pasować, bo ja już swoje "dzieła" wysłałem. Zapowiada mi się pracowity weekend, więc gdybym czekał do końca, mógłbym nie zdążyć. Dlatego wysłałem wczoraj :)
Tomasz1972
21-05-2007, 18:16
Późnym wieczorkiem wystawię foty .
Tomasz1972
21-05-2007, 22:11
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=22441
michalab
21-05-2007, 23:03
Z wyjątkiem 5. nuda, ale ja nie jestem fanem pojazdów, a motorów w szczególności.
2 i 5 MZ najlepsze, oddałem głos na 2 ale im dłużej się przyglądam tym bardziej jestem za 5 ;)
Powodzenia
a ja motonita i nie zauważyłem watku...:(
Już nic się w sondzie nie zmieni - przynajmniej jeśli chodzi o zwycięzcę. Dlatego już teraz gratuluję, choć jeszcze nie wiem komu :)
Również gratuluję Zwycięzcy - nie dał nam szans... Walka na długość osłony przeciwsłonecznej rozegrała się na miejscach 2.3.4 i pochwalę się, że udało mi się skonczyc na 2-gim :)
a ja wyników nie skomentuje bo byłby to komentarz zgryżliwy :twisted: :twisted:
generalnie to najbardziej gratuluje autorowi zestawu .... pierwszego. za odwage :D :-)
wow moja pierwsza bitwa i tak mi dobrze poszlo ;)
moze zrobimy nastepna samochodowa bitwe??
moze zrobimy nastepna samochodowa bitwe??
A moze tak podniesc sobie samemu poprzeczke, wlaczyc nieco ambicji i zrobic sobie z kims battle w temacie z ktorym zupelnie nie jestes obeznany?
he?? nie ma to jak sie przyczepic?? :evil: