PDA

Zobacz pełną wersję : [Internet] e-szkoła fotografii

maciegg
11-05-2007, 17:17
Czy mieliście jakiś bliższy kontakt z e-szkołą fotografii ?? www.e-szkolafotografii.pl . Jakiś czas temu uczestniczyłem w kursie z Kompozycji i estetyki obrazu . Jestem ciekawy wrażeń z innych tematów.

slick
11-05-2007, 17:22
może sam pochwal się wrażeniami.

maciegg
11-05-2007, 17:47
Kurs zbudowany jest na zasadzie ośmiu tematów - po jednym na tydzień. Do każdego tematu dostajesz wykład, który może nie jest specjalnie odkrywczy, ale zawiera kilkadziesiąt linków do zdjęć w różnych galeriach internetowych, które ilustrują temat czy konkretne wyjaśnienia. Samo to mi bardzo podpasowało.
Do każdego tematu dostajesz jakieś ćwiczenie - tzn pięć zdjęć do wykonania na konkretny temat. Zdjęcia wklejasz na www szkoły (a dokładnie twojego kursu) i tam są komentowane przez prowadzącego kurs i innych uczestników kursu.

Prowadzącym mój kurs była Justyna Komar. Inni wykładowcy tez niczego sobie - Jakobielski, Kośnik, Berdak. Żałuję, ale z listy wykładowców zniknęła Inez Baturo prowadząca pejzaż.
Estetyka i kompozycja to temat idealny na początek - jak nie jesteś w tym światku.
Urodziłem się w Małkinii... To może tyle o mnie. :grin:

Diabeł
11-05-2007, 21:09
Czy mieliście jakiś bliższy kontakt z e-szkołą fotografii ?? www.e-szkolafotografii.pl . Jakiś czas temu uczestniczyłem w kursie z Kompozycji i estetyki obrazu . Jestem ciekawy wrażeń z innych tematów.
Kiedyś rozmawiałem na PM z Olą login forumowy to: "olgajam", była na kursie z fotografowania dzieci i była bardzo zadowolona. Ja się przymierzałem do pejzażu ale nic z tego nie wyszło.

maciegg
11-05-2007, 22:06
Kiedyś rozmawiałem na PM z Olą login forumowy to: "olgajam", była na kursie z fotografowania dzieci i była bardzo zadowolona. Ja się przymierzałem do pejzażu ale nic z tego nie wyszło.

Fotografia dzieci to Tomasz Jakobielski www.jakobielski.com Widziałem u jednego gościa zdjęcia które robił po tym kursie - naprawde niezłe.