Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Stephen Crowley] fotografia prasowa i to jaka

maciegg
07-05-2007, 11:05
http://crowleygraphs.com

szczególnie polecam portfolia
Voices of Afghanistan - ludzie
Crowleygraphs - obserwacje/streetphoto
Cuban Dream State

i kapitalny projekt History Repeating Itself

i jeszcze to i to i tamto:mrgreen:

tpop
07-05-2007, 11:49
moze i swietne moze kiepskie. Nie bylo mi dane obejzec zdjec. Zniechecil mnie sposob nawigacji na tym jednym wielkim fleszowym wodotrysku.

Robin
07-05-2007, 12:45
moze i swietne moze kiepskie. Nie bylo mi dane obejzec zdjec. Zniechecil mnie sposob nawigacji na tym jednym wielkim fleszowym wodotrysku.
Widzę, że w dzisiejszych trudnych dla fotografów czasach klikanie na zdjęciu aby obejrzeć następne to coś bardzo trudnego i pracochłonnego :twisted:

tpop
07-05-2007, 13:01
Widzę, że w dzisiejszych trudnych dla fotografów czasach klikanie na zdjęciu aby obejrzeć następne to coś bardzo trudnego i pracochłonnego :twisted:ja wszedlem na strone zeby obejzec zdjecia a nie czekac jak mi sie bedzie ladowac jakas mierna fleszowa galeria z malo intuicyjną nawigacją.
I daruj sobie tego typu komentarze. Nie zycze sobie osobistych wycieczek.

maciegg
07-05-2007, 13:31

Ktoś mi kiedyś tłumaczył mi że strony europejskie są bardzo ciężkie do oglądania od nadmiaru animacji, fleszów itp. Jako wzór dawał strony amerykańskie - intuicyjne, głównie tekstowe, które szybko się ładują. Nie muszę dodawać że był to Amerykanin. :lol:

miszaqq
07-05-2007, 18:14
http://crowleygraphs.com

szczególnie polecam portfolia
Voices of Afghanistan - ludzie
Crowleygraphs - obserwacje/streetphoto
Cuban Dream State

i kapitalny projekt History Repeating Itself

i jeszcze to i to i tamto:mrgreen:

galeria moze i rzeczywiscie fajna, ale przez flashowy wodotrysk to samo sobie koles poobcinal niektore zdjecia, zwlaszcza niektore klejone w galeriach:

If I Were Your King

oraz

Off to War

porpostu niektorych fotek nie da sie obejrzec w calosci :/ i nawet na szerokokatnym 15,4" sie nie mieszcza, zdjecia rewelka, www do d***