Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Łódź] Międzynarodowy Festiwal Fotografii 2007 17-27.V

Saurus
01-05-2007, 22:41
http://www.fotofestiwal.com/2007/index.php

Ja zamierzam się wybrać na pewno na jakieś warsztaty i prawdopodobnie wykłady ale tematów tych drugich jeszcze nie przeglądałem. Szkoda że Canon też takich rzeczy nie organizuje :mrgreen:

MARANTZ
01-05-2007, 23:17
Trzeba się będzie na to przejść jak widzę.

Vitez
02-05-2007, 13:21
Szkoda że Canon też takich rzeczy nie organizuje :mrgreen:

Podejscie Canon Polska mozna skrocic w zdaniach:
- "a po co?"
- "Panie! My tu kserokopiarki mamy dla powaznych firm a nie jakies foto dla amatorow pstrykania"

Saurus
07-05-2007, 20:10
Niezłe zainteresowanie warsztatami... dzisiaj dopiero ruszyły zapisy, wszedłem przed chwilą na stronę żeby zapisać się na 2 wybrane a prawie wszędzie wszystkie miejsca zajęte... mam nadzieję że zwolni się jakieś miejsce bo ktoś zrezygnuje :/

Saurus
20-05-2007, 20:39
Na jedne warsztaty udało mi się dostać - na fotoreportaż. Bardzo ciekawy wykład i wiele świetnych zdjęć dla przykładu, potem 4 godziny na wypad w miasto z aparatem i na końcu prezentacja, przynajmniej jeśli ktoś miał cyfrówkę (jeden nawet zdążył kliszę wywołać i zeskanować, ja nie :mrgreen: ).
Wczoraj byłem na wykładzie o fotografii portetowej, również bardzo ciekawy, pod koniec była okazja jeszcze trochę pogadać, pokazać kilka fotek i dostać wskazówki :) Ogólnie super, ale to jeszcze nie koniec festiwalu.
Ktoś z forum był?