PDA

Zobacz pełną wersję : Program do prezentacji, diaporam

mancat
26-04-2007, 10:27
Witam!

Czy ktoś z Was zna program do tworzenia prezentacji. Nie chodzi mi o sztywne prezentacje z dźwiękiem, ale o diaporamy, czyli o program dający dobrze kontrolować sposób wyświetlania zdjęcia, czas, częstotliwość szczególnie względem muzyki.

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam!

Zielony
26-04-2007, 10:29
A szukał żeś pan na forum? Było tego wiele. Wyszło na to, że ProShow Gold nadaje się do tego najbardziej.

CYNIG
26-04-2007, 10:32
...Wyszło na to, że ProShow Gold nadaje się do tego najbardziej.

No moze pojdzmy na kompromis:)
Sa dwa (tanie) liczace sie programy, wspomniany ProShow Gold i PictureToExe

Zielony
26-04-2007, 10:42
No Offence :D
Ja zaczynałem od ProShow'a i... przy nim zostałem bo nie potrzebowałem niczego więcej.
Muflon zdaje się testował więcej tego typu programów pod kątem swoich prezentacji. Tyle, że on zaczął 'czarować' przy nich własnymi rękami :mrgreen: :wink:

CYNIG
26-04-2007, 10:47
No Offence :D
Ja zaczynałem od ProShow'a i... przy nim zostałem bo nie potrzebowałem niczego więcej.
Muflon zdaje się testował więcej tego typu programów pod kątem swoich prezentacji. Tyle, że on zaczął 'czarować' przy nich własnymi rękami :mrgreen: :wink:

Ja takze zaczynalem od ProShow Gold ale po jakims czasie przesiadlem sie na Picture... W sumie sa porownywalne a Picture... jest troche tanszy :)

januszP.
26-04-2007, 14:43
Jest taki profesjonalny program Wings Platinum. Ale jego część (w zupełności wystarczajaca) jest jako część darmowa do ściagnięcia na kilkadziesiąt otwarć!
Musisz poszukać w internecie.

mancat
26-04-2007, 20:30
Sprawdzę kązdy podany przez Was programów, ale tak naprawdę to chciałem Was podejść... bo używałem kiedyś programu do diaporam, ale zapomniałem jak się ów nazywał. JanuszP. trafił w sedno, bo właśnie nazwy Wings Platinum zapomniałem. Dzięki i pozdrawiam!