Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : World Tour FIVB Stare Jabłonki 5-9 września

Picia
25-04-2007, 21:49
Wybiera się ktoś z wlkp do Starych Jabłonek na world tour ?

http://www.fivb.org/EN/BeachVolleyball/Competitions/WorldTour/2007/Calendar2007A.htm

Przydała by się jakaś akredytacja, albo znajomy .. :)

Picia
17-05-2007, 22:12
wiem, że do jabłonek jeszcze dużo czasu .. ale jak ktoś sie zdecyduje, to byłbym wdzięczny jakby dał znać w tym temacie :)

Picia
26-07-2007, 14:51
już można akredytacje sobie załatwiać :) ja jestem właśnie w trakcie dogadywania sie z gazetą ..
www.worldtour07.pl
naprawde nikt tam sie nie wybiera ?

Picia
17-08-2007, 13:13
akredytacja załatwiona :)
naprawdę nikt tam sie nie wybiera? :|

Vitez
17-08-2007, 17:28
naprawdę nikt tam sie nie wybiera? :|

Mistrzostwa Europy w siatkowce mezczyzn wg mnie ciekawsze :P (6-16 wrzesnia, niestety tylko w TV bede podziwiac).

Picia
17-08-2007, 17:48
Mistrzostwa Europy w siatkowce mezczyzn wg mnie ciekawsze :P

oj siatkowka plażowa na takim poziomie jak w jabłonkach jak dla mnie jest ciekawsza niż jakieś mistrzostwa europy w których grają składy B :-P
zresztą oglądanie tego na żywo jest naprawde bardziej ciekawsze niż wpatrywanie sie w tv:) jeżeli wolisz tv to na Polsacie Sport będzie transmisja z tego turnieju :)

jakby co będe miał ID CB wiec jak ktoś będzie znajomy niech mnie zaczepie i zagada .. napewno znajdziemy temat do rozmowy :)

Vitez
17-08-2007, 18:48
oj siatkowka plażowa na takim poziomie jak w jabłonkach jak dla mnie jest ciekawsza niż jakieś mistrzostwa europy w których grają składy B :-P

Albo mylisz uniwersjade z mistrzostwami, albo masz dziwne poczucie humoru, albo masz odmienne niz ja zdanie na temat poziomu umiejetnosci "pelnych" a nie plazowych reprezentacji.

Picia
17-08-2007, 19:21
chyba mamy odmienne zdanie.
moze i w siatkowce halowej gra sie szybką piłke, ale na piasku gra sie w 2 na boisku bardzo podobnym rozmairami co na hali, dodatkowo złapanie kogoś na pojedynczym bloku daje zupełnie lepszy efekt niż na 3 a obrona jest zupełnie bardziej widowiskowa .. i to bardziej przemawia do mnie :)
chociaz nie mówi, że normalnej siatkówki nie lubie.