Zobacz pełną wersję : tamron 90/2.8 - pierścień przysłony
Mam pytanko - jak to jest, z tym pierścieniem przysłony w tamronie 90? Niby na zdjęciach w necie jest, a oglądałem w sklepie i nie ma. To jakieś różne wersje ? Może ktoś posiada tego tamrona z ww pierścieniem?
Kolekcjoner
14-04-2007, 00:44
Mam pytanko - jak to jest, z tym pierścieniem przysłony w tamronie 90? Niby na zdjęciach w necie jest, a oglądałem w sklepie i nie ma. To jakieś różne wersje ? Może ktoś posiada tego tamrona z ww pierścieniem?
Na zdjęciach jest pewnie wersja do Nikona. W wersji do Canona nie ma takowego pierścienia :).
Na zdjęciach jest pewnie wersja do Nikona. W wersji do Canona nie ma takowego pierścienia :).
Czemu kurde mol :evil: Nikon jest lepszy czy jak :|
stdanielo
14-04-2007, 09:08
Czemu kurde mol :evil: Nikon jest lepszy czy jak :|
A może kurde mol :evil: gorszy :neutral:
A po co ci ten pierścień, skoro przysłonę zmieniasz w aparacie.
A może kurde mol :evil: gorszy :neutral:
A po co ci ten pierścień, skoro przysłonę zmieniasz w aparacie.
Jak jest pierścień to można skorzystać z tańszych pierścieni pośrednich, które nie przenoszą elektroniki.
Jak jest pierścień to można skorzystać z tańszych pierścieni pośrednich, które nie przenoszą elektroniki.
dokładnie - kupuje pierścienie manualne kenko za 70zł zamiast pakować 600 na automatyczne
Kolekcjoner
14-04-2007, 10:20
dokładnie - kupuje pierścienie manualne kenko za 70zł zamiast pakować 600 na automatyczne
Jak rozumiem do Nikona :lol:?
stdanielo
14-04-2007, 11:08
A widział ktoś obiektyw do Canona z pierścieniem przysłony?
Tomasz1972
14-04-2007, 11:35
Prosze bardzo : http://www.allegro.pl/item183788201_obiektyw_canon_fd85mmf1_1_2l.html
stdanielo
14-04-2007, 11:47
Prosze bardzo : http://www.allegro.pl/item183788201_obiektyw_canon_fd85mmf1_1_2l.html
Przecież mówimy o obiektywach z AF :)
Jakoś kurde nigdy się nad tym nie zastanowiłem. Ale chyba faktycznie trudno o taki
Jak rozumiem do Nikona :lol:?
nie, do canona oczywiscie ;)
Kolekcjoner
15-04-2007, 01:00
Jakoś kurde nigdy się nad tym nie zastanowiłem. Ale chyba faktycznie trudno o taki
nie, do canona oczywiscie ;)
No to jak do Canona to pierścienia nimo :(.