Zobacz pełną wersję : 430 ex plus Nikon
bears_company
06-04-2007, 15:00
Witam mam nadzieję że na tym forum uzyskam jakąś konkretną odpowiedź gdyż na forum Nikona są jacych psychopaci którzy dostaja furi na słowo Canon
A przechodząc do rzeczy interesuje mne iczy lampa Canona 430ex będzie poprawnie współdziałała z body Nikon 70s
Będę wdzięczny za odpowiedź
MacGyver
06-04-2007, 15:10
Jak pozaklejasz styki i zostawisz tylko ten środkowy to powinna działać, ale bez automatyki.
Podłączyłem kiedyś w podobny sposób do Pentaxa MZ-50 lampę Soligora E-TTL z dedykacją do Canona i błyskała.
bears_company
06-04-2007, 15:17
Dzieki za wiadomość. Właśnie o takaodpowiedź mnie chodziło
Kumpel podłączał lampę do nikona do canona 20db --> nic nie zaklejał --> działała w manualu
Kolekcjoner
06-04-2007, 22:18
Bears_company - to jeszcze wartałoby ustalić co masz na myśli pisząc "poprawnie współdziałała" ?
Witam mam nadzieję że na tym forum uzyskam jakąś konkretną odpowiedź gdyż na forum Nikona są jacych psychopaci którzy dostaja furi na słowo Canon
Tak jeszcze dla porządku. W pierwszych kilku wątkach dostałeś na forum Nikona bardzo konkretną i jasną odpowiedź na zadany temat. To że później się zaczęła wojenka systemowa (zresztą nie bez Twojej inicjatywy) to inna sprawa.