PDA

Zobacz pełną wersję : Canon A70 jako kamera internetowa



arti100
19-03-2004, 19:57
Przeczytałem info od -=CB=- na temat w/w tz. odpaliłem RemoteCapture potem Softcam, wszystko chodzi ok tylko obraz w RemoteCapture mam prawie czarny i moja postać jest ledwie widoczna. A teraz do rzeczy nie wiem jak go rozjaśnić i czy w ogóle się da. Nadmieniam,że obraz przekazywany jest w godzinach wieczornych przy słabym oświetleniu. Może rano jak jest jasno to obraz jest lepszy(jeszcze nie sprawdzałem). Czy ktoś wie jak ten obraz rozjaśnić.

mroczny
20-03-2004, 10:16
Proponuję lampkę biurkową włączyć, to powinno rozjaśnić nie co sytuację, bo jeżeli masz ciemnie w pokoju, to przecież gamma korekcja nic ci nie da. Włącz lampkę, a jak nadal nie działa jak trzeba to może coś z ustawieniach podkręc, albo softa przeinstaluj <może coś na driverach padło>

arti100
20-03-2004, 23:45
Akurat z lampką to wiedziałem ale właśnie nie wiem jak znaleść Gamma Korekcję. Czy możesz podać więcej szczegółów dot. gamma korekcji.

rafalb7
21-04-2004, 12:52
arti100, Czy znasz jakis inny alternatywny program prucz SoftCam ?? szukam czegos co jest za darmo i mozna tego uzywac... czy SoftCam po 30 dniach przestaje dzialac i przesylac obraz ??

Pozdrawiam :shock: