Zobacz pełną wersję : Canon A70 jako kamera internetowa
Przeczytałem info od -=CB=- na temat w/w tz. odpaliłem RemoteCapture potem Softcam, wszystko chodzi ok tylko obraz w RemoteCapture mam prawie czarny i moja postać jest ledwie widoczna. A teraz do rzeczy nie wiem jak go rozjaśnić i czy w ogóle się da. Nadmieniam,że obraz przekazywany jest w godzinach wieczornych przy słabym oświetleniu. Może rano jak jest jasno to obraz jest lepszy(jeszcze nie sprawdzałem). Czy ktoś wie jak ten obraz rozjaśnić.
Proponuję lampkę biurkową włączyć, to powinno rozjaśnić nie co sytuację, bo jeżeli masz ciemnie w pokoju, to przecież gamma korekcja nic ci nie da. Włącz lampkę, a jak nadal nie działa jak trzeba to może coś z ustawieniach podkręc, albo softa przeinstaluj <może coś na driverach padło>
Akurat z lampką to wiedziałem ale właśnie nie wiem jak znaleść Gamma Korekcję. Czy możesz podać więcej szczegółów dot. gamma korekcji.
arti100, Czy znasz jakis inny alternatywny program prucz SoftCam ?? szukam czegos co jest za darmo i mozna tego uzywac... czy SoftCam po 30 dniach przestaje dzialac i przesylac obraz ??
Pozdrawiam :shock: