Zobacz pełną wersję : Polaroid
W Sao Paulo, w toaletach centrów handlowych i business center zamiast luster wisza aparaty polaroida. Chcesz zobaczyc jak wygladsz - robisz sobie foto. Wiadc juz tylko do tego sie nadaja.
Pomysl na reklame calkiem niezly, ale ja bym powiesil te aparaty obok klozetow zamiast rolek z papierem toaletowym.
Wtedy przekaz bylo by naprawde jasny - polaroid jest do ****. :mrgreen:
https://canon-board.info/imgimported/2007/04/polaroidsmall-2.jpg
źródło (http://www.sikacz.com/takietam/polaroidmirror.jpg)
Przesada... Ja tam chętnie bym porobił zdjęcia polaroidem, tylko mnie zniechęca fakt drogich papierów do nich :p
W Sao Paulo, w toaletach centrów handlowych i business center zamiast luster wisza aparaty polaroida. Chcesz zobaczyc jak wygladsz - robisz sobie foto.
To chyba jakiś spóźniony Prima Aprilis, prawda?
No bo niby jak miałaby sobie kobieta przy tym poprawić makijaż, fryzurę :confused:
No bo niby jak miałaby sobie kobieta przy tym poprawić makijaż, fryzurę :confused:trzeba mieć fantazję... dziadku ;)
No bo niby jak miałaby sobie kobieta przy tym poprawić makijaż, fryzurę :confused:
Na odbitce ;)
A "odbitkę" sobie przykleii później na twarz :D
Na odbitce ;)
Genialne! Zeskanować i potem PhotoShopem!:mrgreen:
I w ten sposób powoli zaczynamy tracić kontakt z rzeczywistoscią i zaczyna się życie Awatarów (vide: second life).
Oj tam, przeciez wiekszosc "wielkich" fotografow robilo na polaroidach, takich wielkoformatowych, jak kolos w pradze czy w san francisco, ja u siebie mam taki 13 letni zabytek polaroid 636, na komunie dostalem :mrgreen: ogromne to to i nieporeczne bylo
Ja mam 600AF :D
eee tam AF :mrgreen: ja swoj wprowadzalem w cudowny swiat ostrosci hiperfokalnej, mialem nawet plastikowa soczewke makro i korekcje sily blysku :mrgreen:
eee tam AF :mrgreen: ja swoj wprowadzalem w cudowny swiat ostrosci hiperfokalnej, mialem nawet plastikowa soczewke makro i korekcje sily blysku :mrgreen:
Szalejesz normalnie :D Ja tam jak dostałem swojego polaroida to miałem nie wiem chyba 7 lat, więc nie chodziły mi po głowie takie pomysły ;) Narazie szukam taniego źródła papierów do niego :p Może się troche tym "pobawię" :p
Jak masz znajomego w UK to mozesz dostac kasete na 20 fotek za rownowartosc okolo 100 zl. Zapomnialem dodac ze wszystko bylo systeme piktogramow, ktorych polapalem sie juz po tym jak aparat wyladowal na polce :) kwiatek to bylo macro, sosenka to byl zarkes normalny, czarna strzalka mala sila blysku, biala strzalka duza sila blysku :mrgreen:
beachcomber
06-04-2007, 01:21
tez mialem ten model!!!! (wprawdzie moja uwaga nie wnosi nic do dyskusji, ale pewnie nie bedzie okazji sie juz tym pochwalic ;) , wiec korzystam z szansy)