Zobacz pełną wersję : cena
Chciałbym sie dowiedzieć, od osób zajmujących sie tym, ile kasujecie za fotografowanie ślubu tylko w urzędzie stanu cywilnego.
proszę o krótki cennik :mrgreen:
Tomasz1972
26-03-2007, 20:45
A na ile się cenisz ?
wiesz gdybym miał w ten sposób podjąć tą decyzje to zrobił bym to za 150... może 200. Ale pytam dlatego ze nigdy nie widziałem ceny za sam slub cywilny. I nie wiem czy nie wezmę za dużo albo za mało... Wszak to nie jest ślub kościelny jednak... i nie wiem czy liczyć to taniej czy tak samo o_O
Wszak to nie jest ślub kościelny jednak... i nie wiem czy liczyć to taniej czy tak samo o_O
Abstrahując od fotografii, tak samo ważny jak kościelny, a może i bardziej :mrgreen:
Ja nie robie roznicy w cenie miedzy cywilnym i koscielnym.
przy stawce 150 przelicz czy paliwo i zdarte buty nie bedą cie kosztować więcej...;)
jeśli chodzi o miejsce to mam pod nosem praktycznie... ;) a chce tez ich troche taniej policzyć bo za pol roku będę tej parze cykał całą ceremonie ślubną, wesele i plener. Wiec taki pakiet można powiedzieć ;)
to zrob za darmo a potem sobie odbijesz
stdanielo
26-03-2007, 22:05
Ile skasujesz tyle warta dla kogoś będzie twoja praca, sam to przemyśl.
ja bym zrobil tak jak mowi tadek. z tym ze umowe od razu bym podpisal na slub koscielny;)
jeśli chodzi o miejsce to mam pod nosem praktycznie... ;) a chce tez ich troche taniej policzyć bo za pol roku będę tej parze cykał całą ceremonie ślubną, wesele i plener. Wiec taki pakiet można powiedzieć ;)
co prawda slubow nie robie, ale jezeli raz komus malo policzysz, to b.szybko przejdzie z tym do porzadku dziennego, a jak choc troche wiecej sobie zazyczysz to bedzie jojczenie co tak drogo...
Chciałbym sie dowiedzieć, od osób zajmujących sie tym, ile kasujecie za fotografowanie ślubu tylko w urzędzie stanu cywilnego.
proszę o krótki cennik :mrgreen:
jeżeli zrobisz foty warte 500 to weź 500, jeżeli zrobisz gównowarte, to szybko uciekaj :)
jeżeli zrobisz foty warte 500 to weź 500, jeżeli zrobisz gównowarte, to szybko uciekaj :)
Nie no po prostu chciałem miec mniej wiecj rozeznanie w ogolnie przyjętej cenie. Czy bierze sie mniej czy wiecej niz za kosciół itp. A wiadomo ze cene koniec końców trzeba dostosować do poziomu zdjęc jakie sie wykonuje.
Ale się dowiedziałeś niech mnie :)
A można wiedzieć ile ostatecznie wziąłeś ? Za miesiąc robię cywilny plus impreza.