Zobacz pełną wersję : szukam...
witam
szukam zdjec aparatu canon a1 albo cos podobnego z dluzszym obiektywem, najlepiej kilka ujec oraz zdjecia kawalka kliszy foto, tez najlepiej kilka ujec, nie moge tego nigdzie znalezc
moze ktos natknal sie na podobne w necie to bardzo bylbym wdzieczny za linka
pozdrawiam
Vresviik
17-03-2007, 16:00
A musi byc z dlugim i do czego?
potrzebuje do strony internetowej wiec nie musi byc to duze ale fajnie wyglada body w w miare dlugim obiektywem
Vresviik
17-03-2007, 16:07
Mam takie ale wczsniej muszę wybrać cos dla siebie na stronę,jak jesteś cierpliwy to odezwij się za tydzien to coś wyslę:)
ja musze miec gotowe na jutro:( wiec odpada, ale dziekuje i pozdrawiam
ps
a moze wiesz gdzie poszukac zdjec filmu foto?? chodzi o to by sie takie kawalki kliszy przewijaly przez stronke a w srodek male zdjecia wstawie
Vresviik
17-03-2007, 16:11
nie wiem,proponowałem własne fotki
Yiang, a moze chcesz skan stykowki? Do wyboru kolor lub czarnobiala :)
thorion chetnie jak mozesz to podrzuc i ta i ta bede wdzieczny
foto-yiang@o2.pl
robie druga w zyciu strone i chce zeby wypadla dobrze, w sumie dla siebie ale tez chce zeby byla dobra
pierwsza mozecie zobaczyc :
www.yiang.pl
stdanielo
17-03-2007, 16:46
http://images.google.com/images?hl=pl&q=canon+a1&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&gbv=2
tu ci sie nic nie podoba?
stdanielo dzieki bardzo:) znalazlem dokladnie takiego canona jka chcialem:)
pomogles mi bardzo:)
nie wiesz moze gdzie jeszcze znalezc ta klisze?? bede bardzo wdzieczny:)
wolisz z ilforda fp4 czy z fuji sensii ?
albo czego nie rozumiem, ale macie jakies dwoiste podejscie do tematu, co jakis czas pojawiaja sie posty ze ktos komus 'ukradl' fotografie, tzn. np wykorzystal ja bezprawnie, sprzedal itd. a tu tymczasem podsylacie sobie do sciagniecia link z google i proponujecie zeby sobie sciagnal i umiescil na swojej www ?! a co z prawa autorskimi autora tej fotki ? wiem ze czasami to tylko fotka informacyjna, ale od czego do q... nedzy sa np stocki ? czy to az taki wydatek wydac 1$ lub 2$ na zdjecie i byc fair wobec prawa i wobec autora ? rozumiem jak ktos z forumowiczow podaruje ci swoje foto do wykorzystania nieodplatnie, ale nie rozumiem i absolutlnie nie popieram wykorzystywania fotek 'znalezionych' na internecie, to ze cos jest w necie nie znaczy ze jest do wykorzystania za free,
to takie moje male wtracenie
Vresviik
17-03-2007, 17:27
albo czego nie rozumiem, ale macie jakies dwoiste podejscie do tematu, co jakis czas pojawiaja sie posty ze ktos komus 'ukradl' fotografie, tzn. np wykorzystal ja bezprawnie, sprzedal itd. a tu tymczasem podsylacie sobie do sciagniecia link z google i proponujecie zeby sobie sciagnal i umiescil na swojej www ?! a co z prawa autorskimi autora tej fotki ? wiem ze czasami to tylko fotka informacyjna, ale od czego do q... nedzy sa np stocki ? czy to az taki wydatek wydac 1$ lub 2$ na zdjecie i byc fair wobec prawa i wobec autora ? rozumiem jak ktos z forumowiczow podaruje ci swoje foto do wykorzystania nieodplatnie, ale nie rozumiem i absolutlnie nie popieram wykorzystywania fotek 'znalezionych' na internecie, to ze cos jest w necie nie znaczy ze jest do wykorzystania za free,
to takie moje male wtracenie
proponowałem własne- patrz strona poprzednia
http://images.google.pl/images?q=contact+sheet&hl=pl&lr=&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=Lia&um=1&sa=X&oi=images&ct=title
http://myweb.tiscali.co.uk/amskuse/Contact-Sheet-Dressing-Room.jpg
nie mam czaus na skanowanie cos mi wypadlo, ale tutaj masz cos co powinno Cie zadowolic.
dzieki thorion, nie wiedzialem ze w google mozna szukac jedynie grafiki i teraz juz znalazlem, ale wnioskujac po twoich wynikach szukania
odnosnie grafik w necie.... ja moge pare zl zaplacic autorowi ale jak znalezc autora takiego zdjecia?? po drugie mysle ze zapozyczajac zdjecie ktore zostalo zrobione na szybko do allegro czy zeby pokazac jakis obiekt a nie go wyeksponowac nie robie nic zlego
pozdrawiam i jesli kogokolwiek urazilem to bardzo przeprasam
ide szukac kliszy:)
dzieki wszystkim za pomoc
albo czego nie rozumiem, ale macie jakies dwoiste podejscie do tematu, co jakis czas pojawiaja sie posty ze ktos komus 'ukradl' fotografie, tzn. np wykorzystal ja bezprawnie, sprzedal itd. a tu tymczasem podsylacie sobie do sciagniecia link z google i proponujecie zeby sobie sciagnal i umiescil na swojej www ?! a co z prawa autorskimi autora tej fotki ?
To tak w ramach wyklarowania, by autor watku mial swiadomosc:
http://www.prawnik.net.pl/pwi/faq6.htm