PDA

Zobacz pełną wersję : linia prosta w PS



Voytas
11-02-2005, 21:36
Jest takie narzedzie w PS jak Line Tool...wszystko byloby pieknie gdyby ta linia byla linią.
Efekt jest taki ze narzedzie kreśli strzałkę a nie zwykłą prostą. W preset tool picker jest "Black Arrow" (czyli nasza strzałka) i "Line Tool"...tylko ze oba presety rysuja strzałki. W efekcie tego nie moge narysowac zyklej prostej kreski.

Nie tylko ja mam ten problem sprawdzalem na innych kompach i na innych wczesniejszych wersjach PS's (ja mam CS) wszedzie to samo. :?

mozecie cos na to mi poradzic?
wy tez tak macie?
moze da sie gdzies zassac preseta z "GooD Line Tool" :) i wgrac go do PS'a

P.S: tylko nie odpowiadajcie tak, że mogę uzyskać prostą poprzez [tu kombinacja alpejska].

pozdrawiam.

Cychol
11-02-2005, 22:13
Zrób "reset tool" i nie wybieraj strzałki ponownie - u mnie to działa :lol:

Voytas
11-02-2005, 22:18
:!: wielkie dzięki :!:
meczylem sie z tym niemiłosiernie, a rozwiazanie bylo tak blisko :)