Zobacz pełną wersję : Pierwsza komercha - ile za to wziąć
Przemo(c)
13-03-2007, 13:20
Czołem,
Zdjęcia zespołu rock/pop (chociaż jedno wyklucza drugie, hehe). Studio, plener, koncert. Ile byście wzięli za fotki? Nie jestem wymagający, ale z drugiej strony nie chcę się ośmieszyć. Pomóżta i podpowiedzta, proszę.
pzdr
emisiaczek
13-03-2007, 13:27
Przedstaw jakies koszty ale powiedzmy 3tys
Czołem,
Zdjęcia zespołu rock/pop (chociaż jedno wyklucza drugie, hehe). Studio, plener, koncert. Ile byście wzięli za fotki? Nie jestem wymagający, ale z drugiej strony nie chcę się ośmieszyć. Pomóżta i podpowiedzta, proszę.
pzdr
Ważne pytanie - po co robisz im te fotki? Będą je gdzieś wykorzystywali? Np. do okładki własnej płyty? Wrzucą na stronę internetową? Dadzą do gazety? Czy po prostu chcą je mieć, zeby pochwalić się kolegom i rodzinie. To są najwazniejsze pytania.
Arek Piekarz
13-03-2007, 16:30
www.whattheduck.net (http://web.mac.com/aaronandpatty/iWeb/What%20the%20Duck/Comic%20Strips/41A9B259-5C9C-4D0E-8DCC-3795CE8ADA1F.html)
Musiałem to wstawić :D:D:D
Tego typu pytania zawsze budza mój usmiech. Przeciez sam wiesz, ze jeden wezmie 10.000, a drugi 100 i obaj byliby pewnie zadowoleni. Masz marke - cenisz sie, nie masz marki - robisz dla frajdy za "pol-frajer". Wiec nie pytaj ile, tylko wez od nich 500zl i pozamiatane.