PDA

Zobacz pełną wersję : skróty klawiszowe w PS



Voytas
10-02-2005, 16:36
mam problem.
nie działają mi skróty klawiszowe w PhotoShopie. Wwszystkie! nawet ctrl+C czy ctrl+A...nic
wiecie może co to może być?

pzdr

gietrzy
10-02-2005, 22:07
mam problem.
nie działają mi skróty klawiszowe w PhotoShopie.
Czytałem w usenecie, że to przypadłość wersji legalnych inaczej...

Voytas
11-02-2005, 02:03
:?

Vitez
11-02-2005, 03:56
Kup sobie PS Elements 3 . Tanie a dobre... Choc jesli nie ma pedzla historii i healinga to niech sie wypchaja... ale nie wiem czy ma :roll: .