Zobacz pełną wersję : Thea Natalia
Żeby nie było, że tylko Moderatorzy mają córki (Kubaman - gratulacje dla obu Pań :-) ), to chciałem również się podzielić się z wami moją radością - otóż 27.02.2007 zostałem tatą ślicznej dziewczynki 8-)
Panie i Panowie - proszę poznajcie - Thea Natalia i jej mama Sasza :-)
http://arkan.net.pl/Galeria/Tea_html/index.html
Arkan
ano! witamy kolejna osobe w klubie fotografujacych tatusiow :)
co kupujesz za becikowe? :)
Waciki? ;-)
ano! witamy kolejna osobe w klubie fotografujacych tatusiow :)
Duży Romek mi się do 50/1.2 dołożył :lol:
Duży Romek mi się do 50/1.2 dołożył :lol:
hehe... a gietrzy skuche zaliczyl, bo nie zaczail o co biega :)
Romek rządzi, Romek radzi, Romek nigdy Cie nie zdradzi! :mrgreen:
hehe... a gietrzy skuche zaliczyl, bo nie zaczail o co biega...
A tam od razu nie zaczaił. Takie becikowe to tylko na przysłowiowe "waciki". Jakby Romek wywalczył takie becikowe jak mają sąsiedzi zza Odry to...ho ho było by nas więcej. Pewnie sprzedaż canon'owi też by podskoczyła
Tak czy siak wielkie gratulacje dla ciebie Arkan, twojej żony no i oczywiście córeczki.
Pozdrawiam!
Tomasz1972
05-03-2007, 18:01
GRATULACJE
Piękna córka, Gratuluję Rodzicom :) Życzę dużo snu ;)
SdoubleU
05-03-2007, 19:53
Gratulacje!!!
monisiek
05-03-2007, 20:25
cudowne zdjecia :) moje gratulacje :))
Dzięki Panowie :-) Wreszcie mam modelkę, która nie dostaje drgawek na mój widok z aparatem :mrgreen: - bo reszta rodzinki ma już na stałe wypisane na twarzy "No More Photos" :lol:
Fan nr 1
05-03-2007, 20:46
Arkan gratuluję pięknej córki.
P.S. Fajna galeria
Pozdrawiam
Tatusiów sie kurcze porobiło. Gratki Arkan
Brawo Robert :-), Super corka, Gratulacje, dla mamy rowniez !!!
no i ofcoz - becikowe rulez ;-)
Avadra_K
06-03-2007, 14:18
No, no powinszować życzenia dla Pań, a dla Ciebie ciut mniejsze
Gratulacje dla rodziców, najlepsze zyczenia dla córeczki.
perqsista
06-03-2007, 15:49
Również przyłączam się do gratulacji - poza tym super zdjęcia. Bardzo ładna pamiątka.
gratuluje i pojde nieco dalej jesli sie nie pogniewasz :). Wszyscy o tych zdjeciach a mnie imie zaciekawiło. Skąd taki pomysł? I jak to sie wymawia? :). Bez problemów było w USC?
gratuluje i pojde nieco dalej jesli sie nie pogniewasz :). Wszyscy o tych zdjeciach a mnie imie zaciekawiło. Skąd taki pomysł? I jak to sie wymawia? :). Bez problemów było w USC?
Wymawia się TEA, a wzięło się stąd, że mama jest Serbką i się uparła :mrgreen: Imie pochodzi z Grecji, a jego "męska" odmiana (Theo lub Teo) jest używane dosć często w na Bałkanach. Jeszcze nie wiem czy będzie w polskich papierach miała napisane Thea czy Tea - zależy od "pani w okienku"
Gratulacje dla calej rodzinki!:-D
komu jak komu, ale Arkanowi i ja pogratuluje :)
jak juz wyrwiesz sie z domowych pieleszy, to czas na jakis plener! :)
pozdrawiam
Gratulacje! Cygarko już wyaplone z kolegami ? :grin: