Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : jak sie reklamowac necie...??

marekb
04-03-2007, 21:26
w nie długim czasie mam miec gotową stronke ad foto ślubne i mam pytanko: jak i gdzie najlepiej sie zareklamować,tzn czy np. wydać kaske na reklamę na jakimś portalu, czy np. w onet boksy..?? czy inaczej i jak darmowo...;)?? Z racji że nie jest to mój głowny dochód ni zależy mi na obstawieniu wszystkich weekendów myslałem o wydatku najwyżej do 5setek na rok..:)

Jac
04-03-2007, 23:54
najlepiej sie udzielac na forach tematycznych podajac link w stopce - jesli bedziesz dobry nie bedziesz potrzebowal zadnej reklamy ;-) ludzie sami beda cie polecac, tym bardziej ze nie traktujesz tego pelnoetatowo a dorywczo

marekb
05-03-2007, 00:28
dobra Jac, ale poza tym forum nie udzielam sie bo nie mam czasu. Owszem we wrześniu 2006 kase za to brać zacząłem i mam narazie z polecenia zlecenia ale to jest średnio 1 na miesiąc iimho mało...?? wiem że czas i nastepne fajne sesje sprawią że zadziała ale chciałbym to przyspieszyć

Jac
05-03-2007, 01:11
podstawa to strona i galeria zdjec - wrzuc na kilku forach (nie musisz sie udzielac) i zobaczysz czy jest odzew.... jesli nie bedzie to pomysl o reklamie w swojej okolicy ;-) pojdz do ksiedza itd... moze jakies pismo o slubach? w reklema w sieci bym nie inwestowal... nie z foto slubna ;-)

scooter
05-03-2007, 07:05
sprzedawaj usługi poprzez allegro, chyba najtańszy sposób na reklamę w sieci. a dotrą do niej nie tylko ludzie z branży ale wszyscy użytkownicy sieci, szukający fotografa przez sieć ....